Може и всеки ден да слушаме за пандемията от COVID,

...
Може и всеки ден да слушаме за пандемията от COVID,
Коментари Харесай

Гаджето на Тото от СкандаУ обяви война на опасна зависимост

Може и всеки ден да слушаме за пандемията от Коронавирус, само че има една друга пандемия, която е не по-малко страшна и за която няма ваксина. Става въпрос за тази от затлъстяване, която визира от ден на ден хора от всевъзможни обществени пластове, възраст, пол и специалност. 

Виж още: Пакост или лакомство? Алекс Петканова и Джулиана Гани май се готвят и за двете!

Именно тази рискова наклонност тормози и Кристин, красивата половинка на Тото от СкандаУ. Тя показа няколко текста, в които се приказва за затлъстяването измежду децата, пристрастяването към захарта и това, което може да направи всеки от нас, с цел да излезе от клопките на тази взаимозависимост. 

Във въпросните сторита, които Кристин показа, се прави съпоставяне сред зависимостите, които основават кокаина и захарта, като изказванието е, че те въздействат на едни и същи центрове в мозъка по много подобен метод. А какво е решението?

Виж още: Секси и провокативна: Тийн звездата Симона сподели естествени извивки и нова прическа

Кристин дава съвет на всички свои почитатели да пробват да " пристрастят " детето си към плодовете. " Със сигурност ще ги заобича, в случай че има основан табиет още от годинка. А сладкото да бъде подарък единствено по мотиви, само че не и всекидневие ", поучава тя. И добавя - в случай че детето не желае вода, може да му се даде айрян вместо сок.

Изображение: https://www.instagram.com/krpetrinska/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР