Може и да сме били особено жестоки към нежния пол,

...
Може и да сме били особено жестоки към нежния пол,
Коментари Харесай

Защо трябва да обичаме високите жени?

Може и да сме били изключително жестоки към нежния пол, само че пък в никакъв случай не сме спирали да обичаме всяка една представителка от пъкъла. Все отново е ясно, че без дами, светът щеше да е същинска болежка в задника, само че това е тематика за различен път. С натрупването на годините ще излизаш с най-различни човеци и по този метод ще се образува по-лесно и усетът ти. И ще срещнеш русокоски, брюнетки, червенокоски и доста други, само че общото сред тях ще е височината. Тук идва и онази прелестна алтернатива – миньон или дъщерята на жирафа. И преди да драснем клечката на разногласието, желаеме да кажем, че нямаме нищо срещу хубавиците в джобни размери, в противен случай, просто техния материал ще бъде пуснат по-късно. Нека ти покажем най-хубавите аргументи за забиване на дамата, която вирее по-високо!

Не са досадни
Животът ни е срещнал с двете страни на монетата и при всички положения си чувал „ Би ли ми подал тенджерата от високия рафт? “ или „ Ще свалиш ли паяжините от тавана? “. Обикновено ги чуваш във футболното време, когато би трябвало да си най-концентриран. Високите дами не се пробват да бъдат беззащитни, те просто взимат скапаната тенджера и забърсват сами, без драми! Ако не го стигат, носят един стол и се качват, тъй като знаят, че и ти няма да го достигнеш. Високите са по-смели и най-честата причина е, че не могат да виреят в света на куклите, тъй като детството е изразено напълно в игра на футбол с момчетата!

Тя може да върви
… и е доста красива панорама. Средният растеж на мъжа е сред 1.70 – 1.90, което значи, че разперването на пергелите доставя нужната скорост. И до момента в който бързаш, твоята обичана взема решение да се качи на високи токове и да те умолява да забавиш темпото. Мястото на високите токове остава в спалнята, където няма никакво ходене. Какво се случва, когато обичаната е изпънала дългите крайници? Да, дразнещите и подсвиркващи погледи са факт, само че няма да приказваме за тях! Правилно, високата хубавица наваксва бързо темпото и върви до теб, без да мрънка. Кокилите не са й нужни, тъй като не желае да е по-висока от теб. Мечтата на всяка жена е да има мъж, който да е задоволително висок за фотосите във фейсбука. И дано не забравяме, че комплексът за височината е неправилен, нейните крайници стигат най-често до сливиците!

По-малко кахъри
Както казахме и в горните редове, съществата с дълги крайници, които сънуваш всяка вечер, са същинска наслада вкъщи. Куклите в никакъв случай не са били забавни, тъй като влеченията към спорта (най-често баскетбол и волейбол) са виновни за техния стоманен темперамент. Спортът построява сериозна дисциплинираност и тук няма увъртания – всичко е жестоката истина. Към дългите крайници е редно да добавиш и плътно и доста по-женствено тяло, в сравнение с можеш да откриеш при рахитната другарка, която още веднъж е на диета със сушена стафида до края на месеца. Тези дами са оправни, само че също така си остават женствени, нежни и доста, но доста полови! Към хубавите моменти би трябвало да допълним и обстоятелството, че тези хубавици най-вероятно ще бъдат жестоки, когато сгазиш лука, само че идната точка изяснява и твоето необикновено самообладание!

Мамка му, красиви са!
Красотата е във височината, приятели! Има причина за съществуването на годишната циркулация на най-красивите крайници във Victoria`s Secret! В нашето ДНК е заложена стратегия, с която да виждаме красиви крайници в поли, рокли, къси панталонки и клинове, а те се виждат от километри. И това не е всичко, тъй като в жегите ще ги видиш по-изкусителни, в сравнение с в миналото могат да бъдат – към този момент броим спонтанните ерекции, когато се разхождаме по улицата, тъй като тези създания нямат никаква благосклонност – никаква!

В леглото
Еротичният свят също е на тяхна страна, откакто бельото се крои по кошутите от стилния подиум. Консумирането на връзката с една от тези е щастието в най-чистия тип и можеш умерено да разказваш историята на внуците. Дългите крайници в копринени чорапи се омотават доста добре към кръста, ушите ти и наподобяват демонски добре, до момента в който се доближават към теб! Има единствено две аргументи за възможен пропуск от твоя страна: гей си, починал си!

Ако си хванал жена, която не те кара да се навеждаш, с цел да я целунеш, тогава се приближаваш с една стъпка до мъжкия парадайс!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР