Може и да имаше известни проблеми с ръководството на Барселона

...
Може и да имаше известни проблеми с ръководството на Барселона
Коментари Харесай

Меси е стартирал само веднъж по-добре годината

Може и да имаше известни проблеми с управлението на Барселона през август и септември, само че Лионел Меси наподобява прероден след Нова година. Аржентинската легенда усъвършенства върха на Пеле за голове за един клуб през декември, а стартира вихрено и новата 2021-а.

Само в един случай, през 2016-а, той е стартирал по-силно в първите 10 дни на януари. Тогава аржентинецът е съумял да означи цели пет попадения, а в този момент се регистрира с четири. Меси не съумя да се разпише в първия си мач за годината против Уеска, когато каталунците завоюваха с минималното 1:0 с помощта на попадението на Френки де Йонг.

В идващите два мача обаче аржентинеца още веднъж сподели моменти на брилятност и се разписа по два пъти за успехите с 3:2 над Атлетик Билбао и с 4:0 през вчерашния ден против Гранада. Интересното е, че точно Гранада е съществена “жертва” на Меси и през 2016-а, когато той се разписва първо против Еспаньол по един път за Купата на краля и за състезание, след което се изправя точно против този съперник и се регистрира с хеттрик.
Ла Лига 18 кръг, събота 9 януари  Гранада 0:4краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР