Може да звучи несправедливо да работите от 9 до 17

...
Може да звучи несправедливо да работите от 9 до 17
Коментари Харесай

Можете ли да печелите пари с вашия Instagram профил и ако да, колко?

Може да звучи незаслужено да работите от 9 до 17 ч. всеки ден, а някои хора да пътуват по света гратис, да получават огромни суми и да си вършат фотоси на невероятни дестинации. Но в случай че постоянно сте желали да водите метод на живот на човек, оказващ въздействие в обществените мрежи, има елементарен метод да разберете дали профилът ви дава отговор на условията.

Сайтът Inkifi сътвори инструмент, който може да пресметна какъв брой костват изявленията ви в Instagram въз основа на броя на почитателите ви. Просто би трябвало да въведете потребителското си име в приложението за шерване на фотоси, написа Business Insider.

И не си мислете, че са ви нужни стотици хиляди почитатели, с цел да имате късмет да спечелите пари. „ Микро-инфруенсърите “ - хора, които имат единствено 3000 почитатели в обществената мрежа, желаят пари от някои марки, с цел да включат техни артикули в изявленията си.
Потребителите на Instagram с 3000 до 10 000 почитатели могат да желаят от марките сред 65 и 130 $ за обява, а хора с повече от 10 000 почитатели могат да претендират за повече от 460 $ за фотография.

Inkifi употребявал данни от отчета „ Състоянието на инфлуенсър маркетинга 2017 “ и пресметнал, че междинната цена на всеки почитател в Instagram е 0.01 $, макар че договорите сред хората, оказващи въздействие, и марките варират.

31-годишната Елма Беганович, която е суперзвезда в Instagram със 735 000 почитатели в обществената мрежа, споделя пред Business Insider, че нещата могат бързо да се трансформират, в случай че си го поставите за цел.

Двете със сестра й напуснали корпоративната си работа през 2013 година, с цел да станат звезди в обществените мрежи, които по това време били в начален стадий на развиването си.

Беганович споделя, че за две години цената, която желали за една спонсорирана обява, се повишила от 100 $ на 20 000 $.
Според Inkifi Ким Кардашян би печелила 580 000 $ единствено от една обява в Instagram въз основа на броя на почитателите й, а супермоделът Джиджи Хадид би печелила 200 000 $. Техните имена обаче евентуално костват много повече на марките.

поред специалистите обаче цената на дадена обява за марката не зависи единствено от броя на почитателите.

„ Марките би трябвало да гледат цената за ангажимент, т.е. цената на обявата, разграничена на броя на мнения, лайкове и споделяния, тъй като в наши дни всеки може да си купи публика “, споделя Лайза Таргет, общоприет управител на компанията Tribe във Англия.

Източник: profit.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР