Може да сте виждали Иван и Андрей във всевъзможни ситуации,

...
Може да сте виждали Иван и Андрей във всевъзможни ситуации,
Коментари Харесай

Иван и Андрей се скараха заради жена

Може да сте виждали Иван и Андрей във всевъзможни обстановки, само че знаете, че и двамата са щастливо женени от години. Това обаче, не им попречи да се скарат поради жена, което нямаше по какъв начин да не провокира и бурните мнения в обществените мрежи.

Както е известно известното продуцентско дуо поддържа един общ профил в Инстаграм, което постоянно основава и редица неудобства, защото и двамата имат свое виждане за постове и фотоси.

Повод да се счепкат се трансформира вчерашния женски празник 8 март, поради които двамата влязоха в непредвидени пререкания. Иван изискал да разгласява фотоси с обичаните си дами – жена си и майка си. А Андрей имал напълно друга настройка.

И по този начин - Иван, въпреки всичко, изрази емоционално почитта си, като пусна детска фотография на половинката си Ирина Тенчева, която май би била по-подходяща за 1 юни, само че по този начин си е решил, по този начин е направил.  " Моето момиче, моят другар, моята жена. Честит празник ", написа той в профила.

А Андрей, който очевидно е желал да заклейми 8 март като идеологизиран комунистически празник, реагира с:  " Може и да ви изненада, само че ние с Иван не сме един и същи човек. Например той чества 8 март, а аз – не! ", изгаври се с прочувствените изявления на сътрудника си той. И описа по какъв начин баба му и майка му в никакъв случай не са харесвали 8 март, дори по времето на социализма, когато това в действителност е било голям празник. Още тогава те му обяснили аргументите. Така, още от детството си, Арнаудов очевидно е развил нетърпимост към датата.

Андрей изясни още, че няма да подари цветя на жена си през днешния ден, тъй като избира да го прави във всеки различен ден в годината. И се извини и на дамите, които няма да поздрави на 8 март, като ги прикани да не му се сърдят за това. И въпреки всичко, въпреки и с очевидно неудоволствие, Арнаудов пожела цветущ празник на тези дами, които са щастливи на този ден и поддържат традицията на женския празник

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР