Може да сте объркани. Например, от начина, по който той

...
Може да сте объркани. Например, от начина, по който той
Коментари Харесай

Ето 5 знака, че той е гей

Може да сте комплицирани. Например, от метода, по който той се движи, по който приказва или друго. Червейчето на подозрението ви гризе, само че да попитате непосредствено някого за половата му ориентировка е неловко. И въпреки всичко, в случай че подозирате, че вашият другар или брачен партньор може да е хомосексуален или бисексуален, долните знаци могат в известна степен да ви оказват помощ да разберете дали в действителност е по този начин.
Да не забравяме, обаче, нещо доста значимо. Специалистите са на мнение, че гей клишета не съществуват. Приписването на избрани обноски или каквото и друго да било на хомосексуалните мъже е освен неправилно, само че и дискриминационно. Търсим истината, а не заблуди, нали?
Така да вземем за пример, един от безспорните стандарти е, че мъжете, които обръщат внимание на външния си тип, са гейове. Абсурдността на сходно мнение евентуално е видна за всеки. Да вземем за образец един от най-популярните мъже на планетата - Дейвид Бекъм, чиято "метросексуалност " е много мощно изразена. И въпреки всичко той не е гей. Метросексуалността включва нараснало внимание към външния тип, само че не е обвързана със половата ориентировка. По същия метод не може да се каже, че прочувствен мъж или човек, който е заобикалян най-вече с приятелки, е гей. Както виждате, не е елементарно да „ усетите “ дали вашият другар е хомосексуален и има загадка връзка с различен мъж. Можете единствено да наблюдавате и събирате доказателства. Психолозите предизвестяват - в случай че забележите следните 5 знака, бъдете нащрек.

Той физически се дистанцира от вас
Знак, че вашият другар е гей, може да бъде физическото (и емоционално) разстояние, което той непрекъснато усилва. Не търси ли фамилиарност, заобикаля ли целувките и прегръдките? Може тези неща да не са му приятни, тъй като той просто не изпитва нищо към вас, като и към всички други дами. Все отново единствено по себе си поддържането на отдалеченост не приказва наложително, че вашият човек е гей. Мъжете заобикалят физически контакти и просто когато са депресиран или уплашени от нещо. Тогава той просто би желал успокоение, с цел да преодолее неприятностите си и не му е до пристрастености. Така че, не прибързвайте със заключенията и продължавайте да наблюдавате.

Той не се заглежда по други дами
Това е фантазията на доста дами - обичаният им да не се заглежда по други. И да, може би вашият мъж не гледа другите, просто тъй като не желае да ви нарани. Или пък в действителност не му пука какво вижда там. Този знак може също да демонстрира, че той е повече или по-малко харесва мъже. Дори в случай че е бил преди този момент в дълготрайна хетеросексуална връзка.

Твърде постоянно е онлайн
Ако той прави това, тогава бъдете деликатни, само че още веднъж не прибързвайте със заключенията, поучават психолозите. Може би би трябвало да е разполагаем за работа и прави нещо друго значимо. Преглеждането на историята на браузъра му може да ви помогне ненапълно. Ако не я е изтрил.

Силно изразено позитивно или доста отрицателно отношение към половите малцинства
Вашият сътрудник взе участие ли интензивно в полемики на такива тематики или - в противен случай, реагира много нападателно на въпроси, свързани с хомосексуалността? И двата вида държание може да са знак, че той скрито показва или потиска личната си половост.

Неговият кръг от другари се е трансформирал
Вашият сътрудник внезапно е почнал да поддържа връзка с други хора, доста разнообразни от елементарното му обграждане? И там множеството са мъже или назад - единствено дами? Добре би било да се разбере за какво са настъпили сходни промени. Както сами виждате, в случай че не го хванете в крачка, няма ясни знаци, че мъжът е гей. Всички доказателства са косвени водят по-скоро до неизясненост, в сравнение с до изясняване на случая. Затова би трябвало да разчитате на инстинктите си: дребните нюанси могат да разкрият неподозирани неща за колегата ви.

В последна сметка – попитайте го!
За да не се измъчвате, да го играете разузнавач и да задавате безкрайни въпроси, по-добре е да си поговорите с колегата искрено. Да, диалогът може да е неуместен, без значение дали той го отхвърля (и по-късно признава) или незабавно ви доверява истината. Може пък да се окаже, че той няма нищо общо с хомосексуалността и тогава ще се успокоите вечно. Опитайте се да получите отговорите, които търсите. Само по този начин ще бъдете наясно по какъв начин да процедирате по-нататък и по какъв начин ще наподобяват вашите по-нататъшни взаимоотношения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР