може да стане последният щат, който приема законодателство, насочено към

...
може да стане последният щат, който приема законодателство, насочено към
Коментари Харесай

Губернаторът на Западна Вирджиния Джим Джъстис обещава да подпише законодателство, защитаващо пространствата на жените: „Ще го подпиша с голяма гордост“

може да стане последният щат, който приема законодателство, ориентирано към отбрана на правата на дамите с приемане на законопроект 5243 на Камарата на представителите, който има за цел да дефинира учредени на пола термини, употребявани в щатското законодателство.

Републиканският губернатор на Западна Вирджиния Джим Джъстис се появи дружно с някогашния плувец от дивизия 1 на NCAA Райли Гейнс, с цел да разгласи проектите си да подпише „ Закона за правата на дамите в Западна Вирджиния “.

Райли Гейнс приказва по време на полемика за транссексуални спортисти в женския спорт по време на Националния ден на девойките и дамите в спорта на Капитолийския рид във вторник, 1 февруари 2023 година, във Вашингтон, окръг Колумбия (Jabin Botsford/The Washington Post посредством Getty Images)

„ Ние в действителност, в действителност се гордеем с този законопроект за правата на дамите “, сподели губернаторът на правораздаването. „ Когато стигне до бюрото ми, ще го подпиша и ще го подпиша доста гордо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР