Може да се каже, че мъжете са най-големите фенове на

...
Може да се каже, че мъжете са най-големите фенове на
Коментари Харесай

Спортни обувки - от спортно облекло до уличната мода

Може да се каже, че мъжете са най-големите почитатели на спортните маратонки. Всичко това докара до “миграцията ” на спортните обувки от сферата на спортното облекло до уличната мода. Така в днешно време множеството мъже, които си купуват маратонки, ги избират повече въз основа на това по какъв начин могат да ги съчетаят с другите детайли в дрешника си и по-малко на представянето, което могат да им предложат.

Може да се каже, че мъжете са най-големите почитатели на спортните. Всичко това докара до “миграцията ” на спортните обувки от сферата на спортното облекло до уличната мода. Така в днешно време множеството мъже, които си купуват маратонки, ги избират повече въз основа на това по какъв начин могат да ги съчетаят с другите детайли в дрешника си и по-малко на представянето, което могат да им предложат.

Година след година, из трендовете виждаме нови модели спортни обувки или типичен версии, които са обновени посредством новаторски дизайн, технология и материали. Най-големите марки се състезават един с различен в стартирането на артикули, които могат освен да се “справят ” с другите спортни действия, само че и следват трендовете и могат да се носят в разнообразни обстановки. Ето и три категории маратонки, които вървят идеално в композиция с дрехи от уличната мода.
Класически
Често спортните обувки, които стават известни поради уличната мода, са типичен модели. Красноречив образец са кецовете New Balance във. Този американски бранд създава спортни обувки към този момент повече от 100 години, само че през последните години от него виждаме голямо многообразие в разнообразни цветове и цветови комбинации, “нахлули ” и в уличната мода. Мъжете ги носят за спортно облекло с тениска и джогинг обувки, с чино панталони и сако в елегантна ежедневна визия за уикенда или с дънки и бомбър яке за вечери в клуба.
Минималистични
Комфортът и гъвкавостта са измежду главните и добре познати характерности на спортните обувки, навлезли мощно в уличната мода. Сред тях маратонките с минималистичен дизайн са едни от най-популярните в региона на елегантното всекидневно облекло. Тънкият контур на обувката, монохромният метод и тънката подметка вършат този модел съвършен избор за разнообразни стилове. В техния случай, от спорта до уличното облекло и офиса е единствено една стъпка. Маратонките могат да бъдат носени както в състезателен жанр, по този начин и със обикновен спортен екип, както и със сако и дънки в грациозен всекидневен тоалет. Но огромната изненада идва от предприемачите, които ги носят с офис костюма си по време на “небрежния ” петък.
Платнени спортни обувки
Платнените кецове са друга желана категория в уличната мода. Тънкият контур на обувките и неутралните цветови комбинации сред подметката и горната част основават оня естетически баланс, който дава спомагателна убеденост. Така платнените обувки се носят с дънки и тениска в тоалети през уикенда или даже с костюм - на празненства или в офиса.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР