Може да пее поп, страхотно изпълнява и естрада Защо талантливият

...
Може да пее поп, страхотно изпълнява и естрада Защо талантливият
Коментари Харесай

Защо Иван от Бургас, който се справя с всички музикални жанрове, предпочете поп-фолка

Може да пее поп, ужасно извършва и сцена

Защо надареният Иван Стоянов от Бургас, който сега гради музикална кариера, избра чалгата? Този въпрос си задават неговите почитатели. Момчето се прочу с присъединяване си в детската Евровизия през 2015 година, когато бе едвам на 10 години. Там се класира с невероятното си осъществяване на песента на Васил Найденов „ По първи петли “. 

Талантливият бургазлия приключва междинното си обучение в Музикалното учебно заведение през 2022 година със компетентност поп и джаз пеене. Освен в Евровизия, взел участие е и в Гласът на България в тима на Графа през 2018 година. Пак същата година печели Grand Prix в Национален конкурс с интернационално присъединяване „ Петнадесет лалета “ в град Хисаря с музикалния възпитател Деница Йорданова. Това е най-голямата премия на целия конкурс. Иван е едно дете. Родителите му са извънредно скромни, не се занимават с музика. 

Ангелогласното момче се оправя еднообразно добре във всички жанрове. Тласка се обаче към поп-фолка. И мнозина се питат за какво, в случай, че има гласови благоприятни условия и може да се осъществя и в различен жанр музика. За хората, занимаващи се с продуциране, обаче изборът му не е по никакъв начин неочакван. Те считат, че лекият род дава доста по-големи кариерни благоприятни условия. Именно по тази причина Иван е избрал е чалгата. Той употребява артистичния псевдоним Айван и към този момент има записани две песни. За няколко месеца частите му набраха огромна известност. Феновете му предвещават ярко бъдеще. 

Вижте едно осъществяване на Иван в домашни условия отпреди години

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР