може да е влязла в историята на колежанския баскетбол, но

...
може да е влязла в историята на колежанския баскетбол, но
Коментари Харесай

Защо заплатата на Кейтлин Кларк от WNBA предизвиква дебат

може да е влезнала в историята на колежанския баскетбол, само че това няма да се отрази доста на джоба й, когато стане експерт.

Вълнението към драфта на WNBA за 2024 година бързо се трансформира в яд, когато доста почитатели научиха какъв брой доста някогашната звезда на Университета на Айова, който беше определен номер 1, в действителност ще направи да играе професионално баскетбол. За четири години тя ще завоюва $338 056, съгласно груповия контракт на асоциацията.

Съгласно скалата за новобранци на WBNA за 2024 година за най-хубавите четирима определени в плана, 22-годишната - както и Камерън Бринк, Камила Кардосо и Рикеа Джаксън – ще получат съществена заплата от $76 535 за първата година, $78 066 за втората година и $85 873 за третата, с алтернатива за четвъртата година от $97 582.

Въпреки че Кейтлин влезе в историята като дивизия на NCAA Аз съм най-хубавият голмайстор на баскетбола (за мъже и жени) през март, нейната нова заплата в Треската на Индиана е по-малко от един % от общия избор №1 в драф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР