Може да е твърде лесно да се сравнявате с непознати

...
Може да е твърде лесно да се сравнявате с непознати
Коментари Харесай

Фитнес инфлуенсър прави снимки с интервал от секунди, за да покаже, че Instagram не е истински живот

Може да е прекомерно елементарно да се сравнявате с непознати в интернет – само че една жена потвърди, че от време на време нещата не са такива, каквито наподобяват.

Когато се намирате в дупка на неизбежност на обществените медии, може да бъде в действителност мъчно да се измъкнете от нея. Има толкоз доста хора, които наподобяват безупречно, с съвършена кожа, дълга обилна коса и вид тяло, което наподобява непостижимо за толкоз доста.

Но постоянно тези съвършени фотоси са подкрепени от машинация на камерата, филтри, добре репетирано театралничене и доста, доста опити за приемане на „ идеалната “ фотография. В опит да предложи парченце от действителността, авторитетната Лив, която разгласява в обществените медии като @livlivinlife__, постоянно демонстрира на хората фотоси от Instagram против действителност, с цел да ги поддържа действителни измежду почитателите си.

Една от нейните изявления демонстрира две фотоси, които са направени на секунди една от друга, с цел да покажат какъв брой елементарно е да трансформирате това, което изглеждате на фотосите, с няколко ощ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР