Може би сме свикнали да изграждаме представите си за звездите

...
Може би сме свикнали да изграждаме представите си за звездите
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Невъзможно е да станеш човек, без да правиш грешки

Може би сме привикнали да построяваме визиите си за звездите повече от усещанията ни от играта им на огромния екран. И рядко имаме късмет да надникнем в техния персонален свят – не оня, с който ни заливат папараците, а светът вътре в индивида. Емоционалният рисунък на душата, мислите, страховете, упоритостите, вътрешните ни гласове – всичко, което ни прави човешки същества, постоянно е прикрито, а няма по какъв начин да опознаем личността без него. Може би точно по тази причина, говорейки за блестяща жена и актриса като Анджелина Джоли, е прелестно, че имаме опция да се докоснем до едно от откровените ù изявленията, обещано за ELLE.

В него виждаме Анджелина не като звезда, а като майка, като човек, с който можем да си побъбрим без пищност, безгрижно, прелестно и земно. Предлагаме ви определени фрагменти от откровенията ù.

Анджелина и виновното отношение към природата

„ Не съм съвършена, макар че се пробвам да стана по-отговорна по въпросите на опазването на ресурсите. Но това не е толкоз елементарно, когато имаш шест деца. В този случай не можеш да проследиш всички боклуци да бъдат сортирани и рециклирани. Обяснявам на хлапетата какъв брой е значимо да бъдем по-внимателни към това, което имаме.

Основното е да ги научим на добрина и умеенето да бъдат персони. Не се срамувайте да покажете своята характерност. Не забравяйте, че всяко дете е дребна част от огромния свят, където е значимо да не се изгубиш, да останеш себе си и да окажеш помощ и на другите хора да го създадат. “

А в случай че самата Анджелина би трябвало да се самовъзпитава и да поговори със себе си като с малко момиченце, какво би му споделила?

„ О, първото нещо, което бих ù споделила: не си прави татуировка! Само се майтапя, несъмнено! Всъщност имам вяра, че за нищо не трябва да се съжалява. Невъзможно е да станеш човек, без да правиш неточности. Така че аз седнал съм пред вас вследствие на всички мои верни и неверни решения. И в случай че се върна обратно, не бих трансформирала нищо, повтаряйки всичко още веднъж. Отвътре съм същата, като преди 25 години.

Разбира се, в тийнейджърските си години бях по-дива и безапелационна бунтарка. Но не мисля, че това се е трансформирало доста. Все още се боря за правата си. Просто по малко по-различен метод.

Сега, когато децата ми започнаха да порастват, си припомням себе си на тяхната възраст и още веднъж претърпявам някои моменти. Вътрешното дете не ме напуща, което ме прави щастлива. Благодарение на него в този момент имам шестима най-хубави другари – младежи. И това е ужасно! "



Анджелина обожава да приказва за децата си, интересува се от техния персонален свят и живее в него с цялото си същетсво. Признава, че в никакъв случай не гледа телевизионни излъчвания и новинарски стратегии, само че знае всички юношески стратегии, реализатори и филми.

„ Интересува ме какво харесват децата. Не мога даже да си показва, че седнал съм пред тв приемника сама. Но имам вяра, че с изключение на заниманията за тях е значимо всеки ден да научават по нещо ново. Затова се съгласих да вземам участие в специфичния план на BBC, който оказва помощ на децата да научават правата си и да схващат по какъв начин да ги ползват на процедура. “

Анджелина Джоли за ролята, която в никакъв случай не би се съгласила да изиграе

„ Никога няма да играя жена, която ми е отвратителна. С всичките си героини бих желала да поддържам връзка и в действителния живот. Мисля, че всяка моя роля оказва помощ на дамите да продължат напред и да се усъвършенстват. И в никакъв случай не бих желала да играя воин, който ще ги „ връща “ обратно и ще предизвиква остарели полезности. “

И за значимите неща, които сплотяват

Независимо от расата, възрастта или вероизповеданието ни, би трябвало да се сплотяваме. Не единствено за отбрана на нашите права, само че и с цел да се учим една от друга.  А вечерта с моята кръстница Жаклин Бисе просто ще се разходим по улиците и ще надникнем в някой прекрасен дребен ресторант. Там несъмнено ще си побъбря със сервитьорите и посетителите. И повярвайте ми, ще получа не по-малко интелектуално наслаждение от това, в сравнение с от метафизичен спор във висшето общество. “

 
С(т)илните дами на 2019-а: Анджелина Джоли

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР