Може би няма жена, която да не изпитва ужас щом

...
Може би няма жена, която да не изпитва ужас щом
Коментари Харесай

Как да се отървем от разплутото коремче

Може би няма жена, която да не изпитва смут щом се заприказва за стегнати коремчета. Не, не за друго, ами всяка дама има някое ненужно килограмче или сантиметърче в тази област на тялото ѝ, което я докарва до полуда.

Често пробваме какви ли не извършения и диети, само че коремът остава.

Вижте кои са петте типа разплути коремчета, които тормозят всяка жена и по какъв начин да се отървете от тях:

1. Алкохолно коремче

Работата е доста елементарна: в случай че пиете прекомерно доста алкохол, той ще стартира да се „ показва” на корема ви. Най-добрият метод да се справите с алкохолното коремче е да спрете да пиете прекалено много алкохол. Очевидно, нали?

Но за какво алкохолът предизвиква появяването на стомах? Първо, това е по този начин, тъй като алкохолът не разрешава вярното храносмилане на храната, и второ, той съдържа доста калории, които са главните виновници, когато става дума за коремни мазнини.

2. Корем след бременност

Това евентуално е най-сладкото коремче, а също и нещо значимо за майката и детето, тъй като мастната тъкан в корема в действителност пази детето ви, когато е в утробата ви. Въпреки това, откакто бебето дойде в този свят, няма потребност от тази спомагателна отбрана и можете да си позволите да загубите всички спомагателни сантиметри.

Лесно е да се каже, само че по какъв начин да се направи? Най-добре е да започнете с извършения – намерете най-хубавото за вас и действайте.

3. Корем, породен от стрес

Това е съвсем като оксиморон, тъй като от стрес сякаш се слабее. Но за жалост, това не е по този начин. Това се случва, тъй като когато сме уплашени ядем доста нездравословни неща и не даваме на тялото задоволително отмора и време да се възвърне.

Най-добрият метод да се справите с този тип стомах е да започнете верен хранителен режим и да намалите напрежението.

4. Корем, породен от хормони

Понякога коремната лой се натрупва поради хормонален дисбаланс. Когато се сблъскате със обстановка като тази, няма доста какво да извършите. Въпреки това, в комбиниране с медикаментите, здравословен живот и извършения може и да се отървете от непотребните килограми в тази област.

5. Корем, подут поради газове

Нищо не е по-лошо от това да имаш издут стомах, цялостен с газове. Не единствено, че е извънредно неловко, само че също по този начин е и извънредно нездравословно тъй като може да докара и до язва. Най-добрият метод да се справите с това е да се уверите, че не ядете храни, които предизвикват газове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР