Може би не сме най-добрите политици, откровеничи най-кратко управлявалият бивш

...
Може би не сме най-добрите политици, откровеничи най-кратко управлявалият бивш
Коментари Харесай

Кирил Петков: Независимо какъв е шансът този кабинет да мине, ние ще опитаме

„ Може би не сме най-хубавите политици ", откровеничи най-кратко управлявалият някогашен министър председател на България
„ Спираме да играем на доктрина на вероятностите и споделяме, че всичко, което би трябвало, би трябвало да го направим  оптимално добре. Никога човек не знае, какво може да се случи. Това съобщи Кирил Петков от „ Продължаваме промяната ” пред БТВ, запитан дали кабинетът на „ Продължаваме промяната ” ще бъде импортиран за гласоподаване в Народно събрание.  

Той стигна до извода, че е доста неприятно да си в държавно управление на малцинството, имайки поради техния опит. Петков прикани партиите да се „ извърнат към дейности ” за приемане на законопроекти в Народното събрание.

„ Аз персонално не познавам по-добър финансист от Асен Василев ”. Така отговори съпредседателят на Политическа партия запитан,  дали той и Асен Василев би трябвало да участват в кабинета на Николай Денков. Петков обаче не отговори на въпроса дали и Бойко Рашков би трябвало да е част от този кабинет.

„ Този човек има потенциал да лидира, ние ще го поддържаме в нещата ”, съобщи той.

„ Ако Българска социалистическа партия каже, че не са имали претекст да комплициран целия ИК, а са желали да гласоподават възрастни хора, тогава те ще имат огромна крачка обратно. Очаквам от тях да се върнат в разсъдъка и да махнат всички ужасии, които бяха признати преди в Изборния кодекс ”, сподели още той.

По думите му тимът на Нинова е доста обединен в Народно събрание.

Запитан за връзките му с Румен Радев Кирил Петков разяснява:

„ Може би не сме най-хубавите политици, тъй като споделяме това, което виждаме. Казахме доста неща, които направи служебният кабинет. Радев очевидно не обича рецензия ”, добави Петков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР