Може би най-атрактивната информация за нея в самото начало на

...
Може би най-атрактивната информация за нея в самото начало на
Коментари Харесай

Виктория от “Ергенът” атакува БФС в съда

Може би най-атрактивната информация за нея в самото начало на предаването бе, че си вади хляба точно там. Участието ѝ в “Ергенът ” обаче май не се хареса на шефовете ѝ и те побързаха да се отърват от нея. Според Виктория разтрогването на професионалните им връзки се случило основно поради така наречен уронване на престижа на институцията.

Разбира се, уволнението ѝ е едностранно, т.е. тя несъмнено не е съгласна с него. Причината да се стигне дотук, била прозаична – разкритието ѝ, че Габриела има връзка с футболист. Затова и устатата мома счита да съди БФС, като даде и съответните доказателства, с цел да се отбрани. Въпросният футболист дори ѝ писал, с цел да се изяснява за връзките си с тайната сестра.

Освен за желанията си за дело по проблема Виктория не пропусна да ухапе Футболния съюз и за методите, с които се прави работата там. Според нея в БФС царува хаосът на 90-те и очевидно е обикновено уволненията да се вземат решение с едно телефонно позвъняване. В “Преди обед ” по bTV тя добави, че продължава да е влюбена в Алек и в случай че животът още веднъж ги срещне, би било отлично. Опроверга и информацията, че е от ромски генезис.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР