Може би мнозина от нас си представят, че ултра богатите

...
Може би мнозина от нас си представят, че ултра богатите
Коментари Харесай

Златни тоалетни, детектор за духове и още: Това са най-скъпите странни покупки на звездите

Може би мнозина от нас си показват, че ултра богатите хора могат и си купуват всевъзможни екстравагантни неща. И неведнъж са прави! Днес ви представяме едни от най-ексцентричните покупки, които са правили някои от звездите.

 Виж още: Кендъл Дженър се окичи със златен орден, гаджето ѝ го даде 

Лейди Гага - детектор за духове

За въпросният апарат певицата дава 50 000 $. Не че е нещо необичайно за другояче странната певица. Но Лейди Гага е измежду най-вярващите в свръхестествените сили. Така тя си купува електромагнитен детектор, употребен от професионални ловци на духове. И по този начин се разделя с 50 000 лева

Джъстин Бийбър - Батмобил

Всички обичаме Батман, само че Бийбър го обича повече от всички. Така той си купува Батмобил, който е приготен с всевъзможни екстри. Колата коства 100 000 $.

  Виж още: " Гнусях се от себе си ": Селена Гомес с покъртителни признания 

Бионсе

Докато брачният партньор ѝ дава стотици хиляди долари за алкохол, то тя дава 100 000 $ за един.. чеп. Добре, де, клинът не е напълно елементарен - в него има златни детайли и тя се появява с него на присъединяване на годишни музикални награди.

Майли Сайръс

Певицата дава 125 000 $ за кола за кучетата си. Става въпрос за джип, в който да транспортира петте си обичани животинки, които несъмнено имат и персонален водач.

Никалъс Кейдж

Всички обичахме динозаврите, когато бяхме деца, само че Никалъс Кейдж ги обича малко повече. Така той си кувума череп от динозавър на стойност 276 000 $. В търга за черепа е взел участие и Леонардо ди Каприо, само че в последна сметка находката отива при Кейдж.

Ким Кардашиян

Тя знае по какъв начин да притегля внимание даже и от тоалетната си. Именно там пръска над 750 000 $, с които купува златни тоалетни.

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/beyonce/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР