Може би изкуственият интелект би се справил по-добре от нас,

...
Може би изкуственият интелект би се справил по-добре от нас,
Коментари Харесай

Мариана Тодорова, футуролог: Изкуственият интелект може да решава сложни за нас казуси

„ Може би изкуственият разсъдък би се справил по-добре от нас, тъй като ще структурира по-добре данните . Стига софтуерът да е конструиран правилно, в бъдеще ще следим всевъзможен вид приложения , точно за решение на проблеми като този с електронните предписания. “

Това сподели футурологът Мариана Тодорова по отношение на трендовете в развиването на изкуствения разсъдък. По думите ѝ, ИИ намира приложение в модата, в питателните артикули, във фармацията.

„ Данните, които изкуственият разсъдък ни дава, са извънредно скъпи, тъй като ни дават опция да виждаме неща, за които ние нямаме когнитивни качества да обработим . Също по този начин, изкуственият разсъдък би могъл да помогне да се персонифицират доста артикули “, разяснява тя.

Да бъдем обслужвани в комерсиалните обекти от роботи е единствено един от аспектите, които изкуственият разсъдък ще предложи като ново прекарване на клиентите. Ще се предвиждат доста трендове, даже ще се улавят такива, които ние не подозираме.

Една от огромните спортни компании, ползвайки ИИ с цел да дефинира какъв е усета на поколението „ Z ”- от 15 до 20 години – открива, че то има носталгия по коронавирус времето , когато те са се чувствали по-анонимни и по-скрити. И вкарва в своята фешън линия удължение на яката, вид „ поло “, тъй че те да могат да прикрият част от лицето си. За нас това беше призрачен и травматичен интервал, само че за някои това е било даже улеснение.

Друга компания пък изследва маршрутите на такситата от Ню Йорк към Манхатън във вечерните часове. И по това може да дефинира дали Америка навлиза в криза. Защото такситата се употребяват в свободното време, Манхатън е място за скъпи покупки и първокласни заведения за хранене. И когато тези направления са постоянно, можем да кажем, че хората са склонни да харчат повече.

Напоследък, точно това приложение беше посочило, че в Америка към този момент има терзания .

 

 

Цялото изявление вижте във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР