Могат ли нещата да се влошат повече, отколкото през 2021

...
Могат ли нещата да се влошат повече, отколкото през 2021
Коментари Харесай

Bolavip цитира Ванга за 2022 г: Смъртоносен вирус от Сибир щ...

Могат ли нещата да се влошат повече, в сравнение с през 2021 година Да, в случай че се осъществен пророчествата на Баба Ванга, написа американският уебсайт Bolavip.

Той разгласява къса история – коя е Ванга, че е нещо като Нострадамус и че доста от това, което сякаш е планувала, се е случило, прецизира " Телеграф ". Напомня се също, че Ванга е предрекла терористичните офанзиви през 2001 година в Съединени американски щати, както и цунамито в Индонезия през 2004 година

Оказва се, че Ванга има и шест ужасяващи пророчества за 2022 година. Ето какви са те съгласно уеб страницата Astrofame:

Бедствия
През 2022 година предстоят естествени бедствия. Според Ванга през идната година ни чакат огромни наводнения в няколко азиатски страни и в Австралия, както и трусове в същите региони.

Пророчицата се произнася и за пандемията. Според Ванга през 2022 година откриватели ще открият гибелен вирус в Сибир, който е бил в замръзнало положение. Но с помощта на климатичните промени вирусът щял да се освободи и да болести цялата планета.

През идната година съгласно пророчицата доста градове ще бъдат ударени от липса на питейна вода. Но това щяло да накара държавните управления да търсят нетрадиционни решения на казуса.

Извънземни
Според обявата на Ванга й се привижда и офанзива от извънземни през идната година. Астероид на име Oumuamua, пратен от инопланетяните, щял да нападна Земята в търсене на живот.

Друго знамение е, че следващата година температурите в Индия ще стигнат 50 градуса по Целзий и огромна част от реколтата ще бъде унищожена, което ще докара до всеобщ апетит.

И най-после пророчицата се произнася и по новите технологии. Според нея хората ще прекарват от ден на ден време пред екраните на компютрите. Това се изяснява с три аргументи: прекарваме от ден на ден време у дома с малко човешки контакти. На второ място са хилядите екрани, които използваме – смарт телефони, тв приемници, компютри, таблети, видеоигри. И на трето място – Facebook възнамерява да сътвори метавселена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР