Могат ли лятото и зимата да се сменят само за

...
Могат ли лятото и зимата да се сменят само за
Коментари Харесай

Нина Добрев сподели видео от своето детство

Могат ли лятото и зимата да се сменят единствено за няколко часа? Могат, стига да си Нина Добрев и да имаш рожден ден! Точно това се случи на родената в България актриса, която прекара уикенда в снеговете на Мамут Маунтинс, а часове по-късно, точно на 33-ия си рожден ден, пи кафето си на безоблачен плаж, написа каналът във vbox7.

Това, несъмнено, излиза наяве от сторитата на актрисата, на която към момента не ѝ се има вяра, че е на 33 години, а по думите ѝ времето летяло. За персоналния си празник Нина разгласява компилационно видео, на което виждаме актрисата като дете:

Освен Нина основни герои във видеото са майка ѝ, татко ѝ, починалата ѝ баба, както и брат ѝ . То е гледано близо 3 млн. пъти, а актрисата събира близо 20 хиляди честитки за рождения си ден. 

Специална честитка Нина получи и от приятеля си, олимпийския първенец по сноуборд Шон Уайт, който разгласява цялостен карусел със фотоси и криндж видеа с приятелката си.

Както написахме и нагоре, последните дни преди рождения си ден Нина Добрев бе високо в планините на Калифорния, където гаджето ѝ взе участие в квалификации за Олимпиадата. Това ще бъде и последната Олимпиада, в която Уайт ще се състезава. 

Самата Нина Добрев пък неотдавна разгласи, че тя напълно скоро ще дебютира като режисьор . Става въпрос за The One, който е психически трилър и като цяло много по-различен филм от тези, в които сме привикнали да гледаме българката.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР