Могат да се правят добри неща за държавата, когато са

...
Могат да се правят добри неща за държавата, когато са
Коментари Харесай

Борисов: Прави впечатление реставрацията на децата на ДС

Могат да се вършат положителни неща за страната, когато са верни - обществото го прави оценка. Решението е взето, в този момент експертите и нашите депутати да създадат каквото би трябвало. Концесията на Росенец не е дадена по наше време. Президентът би трябвало да е обединител, само че той към този момент мъчно прикрива раздразнението си, че има постоянен кабинет. Всеки знае какви вреди нанася това ръководство на партиите, само че обществото се успокоява и държавното управление работи. Конституционната промяна имаме намерение да е реалност до Нова година. Дотогава би трябвало да е определен нов състав на Висшия правосъден съвет, както и нов основен прокурор. Хората са търпеливи, по-добро от това не може да се сътвори. Много хора приказват, само че да си представим противоположния вид - " Възраждане " да е първа политическа мощ и незабавно ще изпадне в изолираност. Вчера разбрах за едно предопределение в МИ. Говорим и за реставрацията на децата на Държавна сигурност. Да, за Ивайло Шотев приказвам и татко му ми е другар. Всяка партия има право да издига претендентите си и да ги пази. Не се бъркаме в назначенията на Промяната. Момчето може да е доста положително, само че татко му бе началник на комсомола на Министерство на вътрешните работи, това е най-висшите етажи на Държавна сигурност. Това съобщи Бойко Борисов по време на брифинг в Народно събрание.

Приел съм времевата рамка до края на годината да е това, тъй като има значение за Шенген и за Еврозоната, безапелационен е Бойко Борисов.

Що се отнася до арестувания за опасността против министър Тагарев, той съобщи, че му се вижда много пресилено, много извънредно и е " пренатягане ". Службите би трябвало да ревизират това, сподели още водачът на ГЕРБ.

По мотив концесията на " Лукойл " разяснява, че решението към този момент е взето, а в този момент специалистите, министърът на енергетиката и депутатите експерти по тази тематика да прекратят концесията, спазвайки закона.

  " Голямо геройство демонстрираха и Кирил Петков и Христо Иванов - да рискуваме партиите си, с цел да има постоянен кабинет ", съобщи Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР