Мога смело да кажа, че той е некадърен стрелец! Това

...
Мога смело да кажа, че той е некадърен стрелец! Това
Коментари Харесай

Арменецът-стрелец от Кършияка - пълен некадърник!

" Мога самоуверено да кажа, че той е несръчен стрелец! " Това съобщи в правосъдната зала прокурор Тодор Павлов за арменеца Сергей Харутюнян, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Арменецът е създал голям брой изстрели, някои от доста близко разстояние, само че единствено неприятната пукотевица е избавила живота на потърпевшия охранител Атанас Карастойков. Прокурорът съобщи още, че действието е било преднамерено. Имало доказателства, че стрелецът се е подготвил авансово, че е имал проект, както и маршрут за отдръпване. Разбира се. не липсвал и претекст, а именно боят пред пловдивско заведение. Открити са и следи от барут по вещите на Сегрей Харутюнян.

Прокурор Павлов означи пред съда и престъпното минало на обвинения, който има три присъди - за безчинство, за междинна и лека телесни повреди по хулигански подбуди. " Ако остане на независимост, ще обогати престъпното си минало ", добави прокурорът.

Адвокатите на арменеца от своя страна изиска от съда да отхвърли причините на прокуратурата. Те обясниха, че по думите на потърпевшия Атанас Карастойков стрелецът бил с маска, само че все пак незабавно го разпознал. Обясниха, че Сергей Харутюнян не се укривал. Имал бизнес в Слънчев бряг и в случай че желал да се укрие, нямало да върви там, а в чужбина. " Това обвиняване е неуместно за мен! ", съобщи от своя страна самият Сергей Харутюнян.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР