Мога да стисна ръката на Момчил, мога и да стисна

...
Мога да стисна ръката на Момчил, мога и да стисна
Коментари Харесай

Марто от Игрите скаран с Рълев, помири се с Вили и Дени

" Мога да стисна ръката на Момчил, мога и да стисна ръката на Виолета. Бих желал да стисна ръката и на Рълев, само че не бих го направил. Защото те не желаеха да признаят, че се познават още преди " Игри на волята ". Не знам какво са имали поради, само че тя му е била сродната душа, това той самичък го сподели. В момента, в който ги сложиха в едно племе, играта му беше доста елементарно, то дори нямаше игра ", разяснява Мартин в изявление за Мон Дьо.

След това предприемачът изясни, че е скаран с Рълев, с който демонстрираха другарство след края на " Игри на волята ". " Той направи нещо, което за мен е извънредно неприлично. Казах му, че не беше окей, че е изменничество и такова нищо аз в никакъв случай не бих направил. Това е нещо, което визира и различен човек. Ако той някъде изиска да го каже, дано го каже. Аз не желая да го разясня ", отсече още разочарованият покерджия. Елвиса обаче посочи, че третото лице в дразгата не е Денислава. " Тя няма нищо общо със обстановката. Не е и човек от Игрите ", разясни Мартин. Дали обаче не става въпрос за фолк певицата Емануела, питат се интриганти.
Реклама
В откровенията си Николов не крие, че Рълев е бил единственият човек от риалитито, който е позволил до себе си по време на играта и отвън нея. " Простил съм му това, което е направил, само че това промени връзките ни. Няма да е същото както беше преди ", безапелационен е ресторантьорът.
Реклама
Мартин призна също, че с дъщерята на Виолета са заровили томахафките, като помиряването се е случило наскоро. " Виждахме се няколко пъти с нея, само че аз я подминавах. Не и споделя и " Здравей! ". " Наскоро се видяхме, поговорихме си хубаво и тя още веднъж ми сподели, че не е желала по този начин да се получи, извини ми се хиляда пъти, което е реалност, тъй като в действителност доста пъти изрече тези думи. Накрая й крещя: " Добре де, за какво на всички места казвате, че съм бил влюбен в теб? " И тя с нейния взор и почна и да клати главата и ми вика: " Добре, не си влюбен, харесваш ме! " А аз я отвърнах: " Дени, доста добре знаеш какви са ни били взаимоотношенията! ", споделя Марто.

Стратегът от " Игри на волята " е разговарял и с майката на Дени, с която също към този момент са другари. Виолета му споделила, че сега постъпва вярно. И че е по-тънкообиден в сравнение с би трябвало. " Това е неоспорим факт и не би трябвало да одобрявам нещата толкоз вътрешно ", удостоверява Мартин и добавя: " Каквото сме имали да си кажем с нея, сме го създали и вътре в играта, и извън. Нямам планове да я отминавам и да не й споделям " Здравей! ". И дори си стиснахме ръцете и си казахме " Мир, стига към този момент! ", затваря тази страница богаташът, който удостовери пред Мон Дьо, че е милионер, колкото и Емануела да не го е знаела.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР