Мога да кажа честито на победителите Румен Радев и Илиана

...
Мога да кажа честито на победителите Румен Радев и Илиана
Коментари Харесай

Анастас Герджиков: Целият държавен апарат беше впрегнат в полза на кампанията на Радев

Мога да кажа честито на спечелилите Румен Радев и Илиана Йотова. Надяваме се в идващите 5 години да се осъществен техните обещания, а не моите прогнози.

Това съобщи Анастас Герджиков в първи коментар след балотажа на президентските избори. Според социолозите професорът губи конкуренцията с Румен Радев.

Проф. Герджиков разгласи още, че " целият държавен уред е работил за предизборната акция на Румен Радев ". " Силовите министерствва действаха в негова изгода, вътрешният министър освен се занимаваше с това, само че беше и представител на предизборния щаб на настоящия президент. Преди дни даже си разреши да прави клевети, като сподели, че вота в Турция ще е толкоз всеобщ, че ще обезмисли изборите тук. А видяхме, че секциите в Турция бяха празни ", добави изгубилият претендент.

Той разгласи, че няма желание да продължи политическата си кариера, а проектите му са да се завърне в Софийския университет, където по думите му идните дни с сътрудниците си ще решат по какъв начин ще продължи работата му като ректор на ВУЗ-а.

" Искам да благодаря на партиите, които ни поддържаха, на кандидатпрезидентите, които сред двата тура споделиха думи в наша поддръжка и най-много желая да благодаря на всички български жители, които гласоподаваха за нас на първия, а по-късно и на втория тур ", допълни проф. Герджиков.

И увери: „ Гласовете за нас няма да останат на вятъра. Уверявам ви, че ние ще намерим метод да продължим. ”

Очаквайте още детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР