Моето име и ВМРО в общинския съвет започва да се

...
Моето име и ВМРО в общинския съвет започва да се
Коментари Харесай

Моето име в СОС е универсалното оправдание за провала на мнозинството

" Моето име и Вътрешна македонска революционна организация в общинския съвет стартира да се трансформира в универсалното опрощение на Борис Бонев и " Промяната " за всеки техен неуспех и крах ", съобщи в " Денят стартира " Карлос Контрера - общински консултант от Политическа партия " ВМРО-Българско национално придвижване ".

По думите му " не е съществено да се твърди, че един общински консултант може да обърне с хастара нагоре група от 23 общински съветници ", уточни Контрера.

На въпроса кой е ръководещ в СОС и кой е съпротива Карлос Контрера уточни, че отговорът е еднопосочен.

" Столична община се ръководи от кмет от " Продължаваме промяната " - Демократична България - " Спаси София ". Председателят на СОС беше определен от редиците на " Продължаваме промяната ". И в този смисъл изявленията на Бонев, че той излизал в съпротива са неуместни. На кого ще бъде съпротива? ", попита общинският консултант от Политическа партия " ВМРО-Българско национално придвижване ".

По думите му " Спаси София " има своите основни назначения на разнообразни позиции и е неуместно Борис Бонев да бъде тяхна съпротива.



Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР