Модният фотограф Тери Ричардсън, известен с провокативните си снимки, за

...
Модният фотограф Тери Ричардсън, известен с провокативните си снимки, за
Коментари Харесай

Vogue и Vanity Fair обърнаха гръб на Тери Ричардсън след оплаквания на модели

Модният фотограф Тери Ричардсън , прочут с провокативните си фотоси, за който от години се приказва, че тормози манекенките, към този момент няма да може да работи с огромни списания като Vogue и Vanity Fair след публикация за държанието му, заяви Агенция Франс Прес.

Заместник-президентът на групировката " Конде Наст Интернешънъл ", която издава няколко списания, е изискал от управлението им в другите страни, където те излизат, да не работят повече с Тери Ричардсън .

Представителка на Тери Ричардсън в Ню Йорк сподели, че той е отчаян от решението, тъй като " към този момент е дал отговор на тези остарели истории ". Тя акцентира, че " работата му е полово експлицитна и по тази причина професионалните му взаимоотношения са полово експлицитни, само че всички снимани са го създали непринудено ".

Тери Ричардсън работи от 20 години като фешън фотограф. Той е създател на рекламни акции на " Ив Сен Лоран , Марк Джейкъбс , Том Форд , както и на клипа на песента на Майли Сайръс Wrecking Ball . Снимал е и Барак Обама , преди да стане президент.

Статия за Тери Ричардсън и недоволствата на манекенки от държанието му разгласява в. " Сънди Таймс ". В нея той е наименуван " Харви Уайнстийн на модата ".

Миналата седмица манекенката Камерън Ръсъл прикани колежките си да споделят претърпяните полови похищения на страницата ѝ в Instagram . Последваха разкази от стотина пострадали, като някои загатват фотографа.

" Конде Наст " издава също списанията GQ и Glamour
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР