Модният бранд на Цвети Пиронкова Pironetic гостува на най-голямото тенис

...
Модният бранд на Цвети Пиронкова Pironetic гостува на най-голямото тенис
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова представи Pironetic в София

Модният бранд на Цвети Пиронкова Pironetic гостува на най-голямото тенис събитие за годината в България, четвъртото издание на шампионата от сериите АТП 250 Sofia Open. От понеделник специфичният Pop Up щанд в зала " Арена Армеец " е част от поредицата събития, която тенисистката и нейният екип стартираха в София и Пловдив за показване на моделите онлайн и персонално с нейно присъединяване. С тази иницатива Цвети зарадва и многочислените си фенове, които с изключение на да прегледат сбирката имат опцията да се срещнат персонално с нея, да получат подпис и фотография за спомен.
" Създаването на лична марка и развиването на бизнес е ново предизвикателство за мен. Също както и при тениса, това е развой, който изисква огромно самообладание, отдаденост, креативност, неизменност и нюх за нещата. Имам екип, който ми оказва помощ доста, тъй като сега огромният приоритет за мен е развъждането на сина ми, само че в действителност работата по марката е извънредно зареждаща и вдъхновяваща. Научавам нови неща, пробвам се и да схвана и да оказа помощ на всички дами, които в този момент за първи път се срещат със спорта и да ги вдъхновя с нашите модели, кройки и цветове да бъдат смели в първата крачка към придвижването ", съобщи Цвети Пиронкова.

" Именно пролетта е сезонът, в който човек сякаш усеща по-силен ентусиазъм да спортува. Приготвили сме модели в доста нежни и свежи цветове за идните по-топли месеци - мента, праскова, розова пудра, както и няколко нови оферти, които ще добавят моделите от дебютната ни сбирка. Те ще бъдат показани напълно скоро. В момента не бързам да се завръщам на корта, с две огромни провокации пред мен - развъждане на дете и старта на личен бранд, желая да съм оптимално пълноценна на тези два фронта ", съобщи тенисистката по време на среща с публицисти на шампионата Sofia Open.  Цвети Пиронкова на Sofia Open 2019 @@@

Pop-Up щандът на Pironetic ще бъде ситуиран на вход C 111 в зоната за достъп с билети директно до корнера за подписи до неделя, 10 Февруари 2019 година, когато ще се изиграят и финалите от конкуренцията.

За повече информация и фотоси:
https://pironetic.com
https://www.facebook.com/PironeticAthleisure/ Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР