Модните дизайнери умеят да преоктриват собственото си творчество. Поредният обект

...
Модните дизайнери умеят да преоктриват собственото си творчество. Поредният обект
Коментари Харесай

Завръщането на полата от деним

Модните дизайнери умеят да преоктриват личното си творчество. Поредният обект на това “съживяване ” е паметната пола от деним.

След няколко сезона, в които тези модели липсваха по улиците, за сметка на всичко останало, направено от синята памучна материя, пристигна време още веднъж да изтупаме праха от тях. Разнообразието в сбирките е задоволително, с цел да ни въодушеви по какъв начин да ги персонализираме, трансформирайки ги в настоящ детайл в дрешника ни за идната пролет.

При Saint Laurent полите припомнят бохемски пачуърк, като няколко разнообразни типа деним са съшити дружно, с цел да основат ексцентрично миди. Мария Грация Чиури употребява кристали, с цел да покрие от борд до борд полата на Dior , до момента в който модерните сега разбридани ръбове преобладават при Off-White .

С смяната в самите поли се трансформират и методите, по които ги стилизираме. В множеството случаи стилните блогъри залагат на комбинацията “деним+деним ”, само че едноцветните тишърти също преобладават в ежедневните съчетания.

Вижте няколко хрумвания в галерията!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР