Модната къща отдава почит на непреходните кройки, носещи елегантност и

...
Модната къща отдава почит на непреходните кройки, носещи елегантност и
Коментари Харесай

Hermès с нова колекция за жената, която знае какво иска

Модната къща отдава респект на непреходните кройки, носещи грациозност и направени с часовникарска точност, като ни показва капсулна сбирка от единствено 10 детайла. Креативният шеф на Hermès Надеж Ване Сибилски умишлено избира да не се съобрази с обичайния, показвайки новата сбирка отвън него. С този жест държи да подчертае, че това са облекла за “жената, която знае какво желае ” и нямат потребност да се вписват в съответни трендове. Колекция, която ни кара да преосмислим връзката сред модата и времето.

Въпреки че са типичен, 10-те кройки несъмнено не са елементарни и скучни. Във всяка една дреха са вложени часове труд за изработването на фините елементи – сред 15 и 18 часа. Да, сбирката включва класики като, черно палто, кожено яке, черна рокля. Но бялата риза е от поплин, с бродерия, въодушевена от дизайн на марката от 1957 година, само че осъвременена, съвсем нереална и с копчета на лявото рамо. рокля е от фина коприна, с приложения от кожа, а в принта на палтото можем да разпознаем претекста от мозайката на именития магазин на Hermès в Париж.



Сибилски споделя, че сбирката е въодушевена и от постоянните клиенти на Hermès, които всеки сезон идват и деликатно една или две облекла, които да носят вечно. Целта й е минималистична сбирка с облекла, подобаващи за всеки мотив, които да служат за основа на един тоалет, само че по едно и също време с това да бъдат и провокативни, необикновени. Капсулната сбирка е и едно завръщане на обичайните занаятчийски техники, в следствие от преосмислянето на метода на работа на Hermès по време на. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР