Модната къща Louis Vuitton показа на Седмицата на мъжката мода

...
Модната къща Louis Vuitton показа на Седмицата на мъжката мода
Коментари Харесай

Louis Vuitton показа в Париж мъжка колекция, вдъхновена от дигиталната ера

Модната къща " Louis Vuitton " сподели на Седмицата на мъжката мода в Париж сбирка, въодушевена от цифровата епоха, предава задграничната преса. Певицата Росалия изуми гостите, като се появи на подиума с яке с качулка върху ретро жълт седан от 80-те години на предишния век.

Испанската звезда се показа с наелектризиращо вокално осъществяване. По време на шоуто си носителката на премия " Грами " мина край възхитените погледи на звезди като Ъшър, Кит Харигтън, Джей Хоуп, Тахар Харим, които я приветстваха.

Студиото за мъжка мода на " Louis Vuitton " пое контрола след гибелта на креативния шеф Върджил Абло през 2021 година

Декорите на ревюто в четвъртък, наподобяващи ретро дом, пресъздаден в най-стария двор на Лувъра, бяха в стила на Абло, определящ работата му в бранда в интервала 2018-2021 година

Този сезон, младият екип на марката и гост-дизайнерът Колм Дилейн са въодушевени от това, че са " членове на първото потомство, пораснало със суперсвързаност ". И по тази причина изобилстваха препратки към цифровата епоха.

Мотивите съдържаха криптирано компютърно шифроване, а ръкописните учебни бележки, считани за остарели в актуалния свят, са модифицирани, с цел да се сътвори халюцинационен бял костюм и цилиндър.

" Louis Vuitton "

Модели дефилираха, облечени в дълги сака с изчистени ревери, носещи чанти, а външният им тип бе допълнен от шапки.

Модната къща подчертава върху връхни облекла с издължени силуети, вариращи от вталени палта до якета вид бомбър.

Танц, спектакъл и геометрия се сляха ведно през вчерашния ден по време на френския конгрес, когато всички погледи бяха вперени в есенно-зимния театър на " Issey Miyake ".

Емблематичните плисета, осигуряващи независимост на придвижване на мъжа, са към геометрични фигури, структуриращи силуета на тоалетите, показани на ревюто, съпроводено с акробатика.

" Issey Miyake "

Модното шоу на японската къща се състоя в " Пале дьо Токио " - най-големият артцентър в Европа, отдаден на актуалното творчество.

Както е обичайно за дефилетата на марката, шоуто стартира с черно-бяла видео апаратура, създаваща оптични илюзии, с цел да наруши усещането за гравитация.

Акробатична танцова натрупа се появи на подиума на фона на движещи се светлинни лъчи. Артистите, облечени в плисирани светлосиви тоалети, изпълняваха акробатични номера.

Есенно-зимната сбирка " е проучване на триъгълника и простите геометрични фигури, които се разпростират, с цел да основат комплицирани форми ", споделят от марката.

" Issey Miyake "

Мъжките якета са свободни, предава Българска телеграфна агенция. Триизмерните палта пък са въодушевени от цялост от триъгълници.

Други модели са основани от припокриващи се правоъгълни части плат и могат да се носят по доста способи.

Регулируеми връзки, сложени в шевовете, трансформират палтата.

Ярките цветове, присъщи за марката - зелено, алено, оранжево - са добавени към графичните щампи за сезон есен-зима.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР