Модната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани

...
Модната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани
Коментари Харесай

Джулиана Гани тръгнала от ваната! Първата пластика на бюста я печели с конкурс

Модната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани почнала с фотосесия във ваната на хотел в Асеновград, разкри пред „ Телеграф “ самата тя. Красавицата си спомня добре началото на стилната й кариера, стартирала с курс за модели в Пловдив.

„ Записах се на един курс в родния ми град за манекени в дома на модата в Пловдив, беше към три месеца, там ни образоваха по какъв начин да позираме пред обектива, по какъв начин да дефилираме, само че аз доста желаех да се разчупя още повече и тогава си припомням ме откри един фотограф през Facebook, който ми предложи да създадем професионална фотосесия.

Отидохме в един хотел в Асеновград и започнаха фотосите. Не си представяйте, че е било нещо разголено или еротично, аз бях извънредно стеснителна и доста притеснителна и за такива по-секси детайли беше мъчно да се приказва въобще. Трябваше ми в действителност доста време, с цел да се отпусна и да се усещам спокойна пред камера. Снимахме на всички места в хотела, по коридорите, в стаите, фоайето, до момента в който не се поуспокоих и най-после сесията приключи във ваната. Беше занимателно и забавно “, спомня си Джулиана.

Оттогава до момента тя има зад тила си извънредно доста състезания и както самата тя се майтапи: „ Най-добре е да се ревизира в Google на кой конкурс тъкмо и по кое време се е явявала “. Иначе си спомня присъединяване на Мис Пловдив, тъй като това е един от първите състезания, на които се е явявала. След това идват още няколко по-малко известни надпревари за хубост, а Джули става все по-зарибена.

През 2012 година пловдивчанката взе участие във второто издание на състезанието „ Бест Еротик модел “, тогава прави и своите първи стъпки в поразголените фотосесии. Измежду двадесет кандидатки Гани разрушава конкуренцията още с първото си излизане на сцената и печели наградата за най-хубав сексуален модел у нас.

Освен с корона и лента Джулка си потегля от състезанието и с чисто нов силиконов бюст, който е и огромната премия. Това незабавно отваря вратите на хубавицата към нови ширини. С едни гърди напред Гани се включва в кастинга за Мис Силикон, който печели от първия път през 2013 година И както самата тя споделя, тогава изгрява и нейната звезда. „ Не съм родена с изключително огромен шанс, при мен нещата, които желая стават, само че постоянно е въпрос на доста старания. Както се споделя, да си накъсметиш шанса, само че аз съм доста упорита и последвам фантазиите си.

Така беше и с Мис Силикон. Това е първият по-голям конкурс, който завоювах. Явих се с доста неспокойствие и си припомням, че и тогава бях обезпокоена. Това са годините, в които това събитие беше доста известно и се правеше в един от най-големите клубове на нашето Черноморие, имаше над 3000 индивида, които бяха пристигнали да гледат. Имам спомен по какъв начин седях в бекстейджа и когато пристигна моят ред, просто забравих да изляза на сцената, само че от уредниците ми дадоха начален старт, като ме побутнаха откъм гърба и това беше - в този момент терзанието изчезна. Емоцията беше страхотна “, спомня си Гани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР