Модис България завоюва първо място в категорията “Best Advance in

...
Модис България завоюва първо място в категорията “Best Advance in
Коментари Харесай

Модис България с престижно международно отличие за обучение и развитие на таланти

Модис България завоюва първо място в категорията “Best Advance in Learning Technology Implementation ” от авторитетните интернационалните награди Brandon Hall Group’s 2021 Excellence Awards. Наградите бяха оповестени на виртуална гала, извършена на 19-ти август.

Всяка година Brandon Hall Group награждава най-успешните планове, свързани с образование и развиване, ръководство на човешки запаси, развиване на лидерски умения, тъждество и последователност, привличане на фрагменти и развиване на гении в организации от целия свят. Тазгодишното издание на премиите означи рекорден брой участници и номинации от най-големите и добре познати марки на интернационално равнище.

Категорията, в която Модис България получи първа премия, отличава най-хубавите практики за внедряване на технологии за образование и развиване, каквито компанията е осъществила през последните месеци. Сред сполучливите инициативи на екипа са построяването на напълно нова тактика за образование и развиване, дигитализацията на всички свързани процеси, както и акомодацията на всички съществуващи и нови начинания към настоящата среда и организация на работа. Компанията е една от дребното в България с толкоз богат набор от начинания, планове и стратегии, ориентирани към образование и развиване на гении от всички равнища в организацията (мениджъри на екипи, софтуерни разработчици, Cloud инженери, експерти с езикови или механически умения, оперативни екипи, систематични админи и др.). За журито основни бяха освен планирането и осъществяването на плановете, само че и смисъла и въздействието им върху бизнеса на компанията в измерими изгоди.

“През 2021 година премиите ни отличават изцяло заслужилите признането си организации, които поставиха изключителни старания, с цел да поддържат своите сътрудници и хората към себе си в невиждана досега обстановка на пандемия от COVID-19. ”, съобщи Рейчъл Кук, Главен Оперативен Директор в Brandon Hall Group и отговорник за Brandon Hall HCM Excellence Awards. “Наградите ни валидират най-хубавите практики във всички сфери на ръководство на човешкия капитал във времена, в които те са с повече значение от всеки път за чиновниците и клиентите на фирмите. ”

“Тази година добавихме нови категории, с цел да сложим фокус върху метода, по който организациите подхождат към новата динамичност на работа и въплъщават правилата на разграничение, последователност и тъждество в своите практики по ръководство на гении. ”, прибавя Майк Кук, Главен Изпълнителен Директор на Brandon Hall Group. “Победителите в другите категории демонстрираха основното значение на хората в организациите за постигането на изключителни бизнес резултати в предизвикателна среда, като актуалната. Именно фокусът върху въздействието на хората за всеки един бизнес е това, което отличава премиите ни от останалите. ”

“Изключително съм разчувствана и горда с достижението на екипа и компанията ни, което е следващото доказателство за високото качество на работата ни съгласно най-хубавите международни практики за образование и развиване. Наградата демонстрира, че сме въвели тактика за образование, която дейно подкрепя развиването на чиновниците в компанията и им обезпечава едно по-добро прекарване в процеса на учене посредством цифрови решения. Ще продължим да влагаме време и старания в построяването на устойчива цифрова екосистема за образование и развиване, изцяло насочена към потребностите на нашите гении и дълготрайното им кариерно израстване. ”, разяснява и Мария Начева, Мениджър Обучение и развиване в Модис България, която е с съществена роля при основаването и осъществяването на L&D тактиката в компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР