Модерното автомобилостроене предлага възможности за свързаност, за които не бихме могли да

...
Модерното автомобилостроене предлага
възможности за свързаност, за които не
бихме могли да
Коментари Харесай

Новият SEAT Leon 16 антени на борда

Модерното автомобилостроене предлага възможности за съгласуваност, за които не бихме могли да мечтаем допреди 7-8 години. В момента, на борда на една добре оборудвана кола има най-малко 10 антени. Ако превозното средство разполага с модул за интернет съгласуваност, броят им преминава границата от 15.

Изцяло новото потомство на е първата напълно сварзана кола на испанската марка и стъпва на пазара с съоръжение, в което фигурират общо 16 антени. В това число са включени 5 за радиосистемата, три за GPS услугите (интернет съгласуваност, спешен телефон и усилващ модул за трансфер на данни), WiFi антена, GPS и Bluetooth модул, отделни модули за подаване на сигнал към системата за затопляне на интериора, централното заключване и други.

Като най-хубава локация за интегрирането на антените за съществени функционалности, като GPS, 4G, WiFi и други, SEAT, а и автомобилните производители, избират т.н. детайл (shark-fin) в задната част на тавана. В задното стъкло и дръжките на вратите на новия Leon откриваме още по 5 антени за радиосистемата и за обезопасяването на интериора, в задната и ризница антени за 4G свързаността и други.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР