Моделната линия на Geely беше допълнена от електрическия кросовър Panda

...
Моделната линия на Geely беше допълнена от електрическия кросовър Panda
Коментари Харесай

Geely пусна достъпен елкросовър на изненадваща цена! - видео

Моделната линия на Geely беше допълнена от електрическия кросовър Panda Knight, построен въз основата на компактния хечбек Panda Mini с три порти. От главния " офроуд " модел, новостта се разграничава по присъщи дизайнерски детайли - солидна предна ризница с две халки за изтегляне и похлупак с две дръжки в профил. На покрива се появиха парапети, а в профил стълби за по-удобно товарене/разтоварване на багаж.

Фалшрадиаторната решетка наподобява малко по-различна от базовия модел, до момента в който кръглите фарове са много разпознаваеми. Мини кросовърът се движи на 14,0-инчови алуминиеви джанти. В палитрата на тялото има три цвята: бяло и два нюанса на зелено.

Новият вид е със същото междуосие от 2015 мм, само че е със 70 мм по-дълъг от главния хечбек - 3135 мм. Докато ширината и височината са идентични - надлежно 1565 и 1655 мм. Обемът на багажника при сгънати задни седалки доближава 800 литра.



Салонът се предлага в зелен и бял цвят. Двуспицовият волан с плоско дъно е декориран с контрастни линии, на седалките има зелена декоративна линия. 9,2-инчовият арматурен панел и 8,0-инчов централен екран са общоприети.

„ Под капака “ на Panda Knight е електрически мотор с мощ 41 к.с. и 110 Нм въртящ миг. Според Geely успеваемостта на мотора е 96,5%. Зарядът на литиево-желязо-фосфатната тягова батерия с потенциал 17,03 кВтч е задоволителен за 200 км пробег. Батерийният блок на кросовъра поддържа бързо зареждане с непрекъснат ток с мощ до 22 кВт и постепенно зареждане с изменчив ток с 3,3 кВт. Според производителя, когато е обвързван към високоскоростен терминал, батерията се зарежда от 30 до 80% потенциал за 30 минути.

Системите за дейна сигурност и помощ на лидера са показани от електронно систематизиране на спирачното изпитание, система за ръководство на батерията и антиблокираща спирачна система.

В Китай Geely Panda Knight е оценен на $7410. Мини електрическият кросовър се предлага на първите клиенти за $6860.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР