Моделната гама на електрическия спортен автомобил Porsche Taycan се разширява,

...
Моделната гама на електрическия спортен автомобил Porsche Taycan се разширява,
Коментари Харесай

Новости от Porsche - практична динамика с Taycan Sport Turismo и подобрена инфотеймънт система

Моделната гама на електрическия състезателен автомобил Porsche Taycan се уголемява, с цел да включи състезателен, удобен повсеместен автомобил. След версиите седан и крос туризъм, спортният турърм ще бъде пуснат като практична динамичност на пътя в края на февруари. Цените на навия вид потеглят от 86 495 евро.

Новото допълнение на гамата на модела ще се предлага в пет версии от пролетта на 2022 година GTS започва с 517 к.с. и задвижване на всички колела. Следват го началния модел с 326 или 380 к.с. и задно предаване, както и 4S Sport Turismo с 435 к.с. и Turbo и Turbo S, всеки с по 625 к.с. Като нова алтернатива има панорамен покрив с надзор на слънчевата светлина, в това число електрическа отбрана срещу отражения за Sport Turismo.

„ Голямата стъклена повърхнина е разграничена на общо девет зони, които могат да се управляват поотделно “ - споделят от Porsche - „ По този метод частични зони или целият покрив могат да бъдат превключвани отт бистрота към неяснота и назад. “

Поради променената форма на каросерията, Sport Turismo предлага 4,5 сантиметра повече пространство за главата откъм гърба в съпоставяне със спортния седан, а багажното поделение е по-лесно за товарене. В композиция със Sound Package Plus той побира до 446 литра, при седана е 407 литра. Два литра по-малко, т.е. 405 литра, остават, в случай че се поръча озвучителна система Bose. При сгънати задни седалки се побират 1212 или 1171 литра.

Рorsche послуша своите клиенти и надгражда своята информационно-развлекателна система. Настоящото шесто потомство Porsche Communication Management (PCM) в моделите 911, Taycan, Cayenne и Panamera има нови функционалности.

За първи път те включват естествена интеграция на Spotify, модифициран дизайн на потребителския интерфейс, спомагателни оптимизации на гласовия помощник Voice Pilot, безжична връзка на Android Auto и усъвършенствания в планирането на прекъсвания за зареждане за електрически транспортни средства. Нови цветни икони усилват цената на различаване на функционалностите на ревизирания потребителски интерфейс PCM 6.0. В допълнение към яснотата на екрана, актуализацията на PCM усъвършенства обсега на Voice Pilot. Интегрираният гласов помощник е в допълнение усъвършенстван и опростява достъпа до доста функционалности. Те включват зоната за вести, инструкциите за употреба и стрийминг на музика на автомобила.

Porsche също по този начин усъвършенства изчисляването на процесите на зареждане в Charging Planner. Оптимизираният логаритъм дава приоритет на зарядните станции с висока мощ и възнамерява прекъсването за зареждания по-ефективно. Освен това, когато пресмята общото време за шофиране, Charging Planner към този момент взема поради и времето, належащо за пускане и довеждане докрай на процеса на зареждане на зарядната станция.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР