Моделката Цеци Красимирова е на почивка в тропическия рай. Татуираната

...
Моделката Цеци Красимирова е на почивка в тропическия рай. Татуираната
Коментари Харесай

Цеци Красимирова спи срещу 7 бона на остров

Моделката Цеци Красимирова е на отмора в тропическия парадайс. Татуираната съвсем от глава до пети манекенка се глези на тузарска отмора в частния остров Лаукала. Той се намира до Фиджи, източно от Австралия, и попада в средата сред Индийския и Тихия океан. Красимирова развълнува близки и другари със свои фотоси от екскурзията си. Малко откакто отпразнува рождения ден на майка си, която назовава "най-големия пич в света ", Цеци отлетя за скъпарската дестинация.


На фотосите и видеата, които моделката разгласява, се вижда в какъв тропически парадайс е попаднала. Отдава се на разтривки и спа процесури в хотела на брега на океана, пийва екзотични коктейли и плува в басейн с неповторима форма под палми и зеленина.
Изключително първокласният курорт е ситуиран на 3500 акра от лагуни, плажове с тънък пясък, кокосови плантации и планини, покрити с тучна зеленина. Курортът се състои от 25 елитни вили, което основава чувство за усамотение.


Островът предлага на посетителите си опция за гмуркане, турове из джунглите на острова, обиколка с бъги или езда.
Островът към този момент може да се посети и от "простосмъртни " и всеки може да направи резервация. Само би трябвало да уцели свободни дати и да разполага с най-малко 4000 щатски $ за нощувка, което се равнява на близо 7000 лева
Освен по този начин скъпото усамотение и в същото време петзвездни улеснения посетителите на частния остров могат да се радват и на друга екстра.

Собственикът Дитрих Матешиц купува специфична "летяща " електрическа подводница, в която могат да се возят единствено двама пасажери. За сумата от 1700 $ те получават двучасово пътешестване с подводницата, по време на което имат близка среща с делфини, китове и още доста представители на океанския скотски свят.

източник: "България през днешния ден "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР