Моделиерът Жан-Пол Готие обвини Ким Кардашиян, че е плагиатствала от

...
Моделиерът Жан-Пол Готие обвини Ким Кардашиян, че е плагиатствала от
Коментари Харесай

Обвиниха Ким Кардашиян в плагиатство

Моделиерът Жан-Пол Готие упрекна Ким Кардашиян, че е плагиатствала от него концепцията за дизайна на флакона на новия й парфюм. Става дума за линия аромати, която французинът пуска още през 1993 година, а бутилките съставляват женско тяло. „ Струва ми се, че флаконът Body на Ким Кардашян малко наподобява на Classique на Жан-Поля Готие? “, подозират и почитатели на звездата, която построи цяла бизнес империя към колосалната си задна част.

Съпругата на рапъра Кание Уест се отбрани от нападките, като посочи, че дизайнът на парфюма й е поверен на италианската художничка Ванеса Бикрофт. Припомняме, че преди по-малко от седмица Кардашиян разгласява собствен фотос, с който разгласи, че флаконът на новата й линия ще съставлява смален вид на личната й фигура. За задачата тя направи отливка на тялото си.

Това не е първият път, в който Ким е набедена в плагиатство. Наскоро почитатели порицаха риалити звездата за това, че е копирала линията за декоративна козметика на Кайли Дженър. Някои фенове взеха решение, че сенките на KKW Beauty на Ким Кардашян тъкмо повтарят цвета на сенките, пуснати от по-малката й сестра през 2017 година.

Източник: Monitor

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР