Моделът съчетава висока производителност и елегантен дизайнБез значение откъде работите

...
Моделът съчетава висока производителност и елегантен дизайнБез значение откъде работите
Коментари Харесай

Acer Swift 3 – мощен и ултралек лаптоп за бизнеса

Моделът съчетава висока продуктивност и грациозен дизайн

Без значение от кое място работите – дали от вкъщи, както в последно време на всички нас от ден на ден се постанова да вършим, или в офиса, дали от морския бряг, планината или в самолета – сигурно се нуждаете от благонадежден, високопроизводителен и лек преносим компютър, който да бъде ваш незаместим асистент в ежедневните ви бизнес действия. Ако в допълнение неговият дизайн ви доставя естетическа приятност и „ радва “ сетивата ви, вие безспорно сте късметлия, който е съумял да съчетае удоволствието с работата.

Независимо от вашата специалност, положителният бизнес преносим компютър би трябвало да дава отговор на няколко съществени условия. Той би трябвало да бъде елементарно портативен, тъй че да можете да го пъхнете в пътната си чанта без изпитание и да го пренасяте комфортно, неговата батерия би трябвало да има дълъг живот, с цел да може да ви дава свободата да работите от всяко едно място, без да се постанова да зареждате през час, да има надеждна мрежова карта за Wi-Fi, която няма да провали значим видео конферентен диалог и несъмнено, да бъде високопроизводителен, което значи да има положителни механически характерстики, като централен и графичен процесор, памет и други

И с цел да продължим тематиката в по-големи елементи, ви представяме ревю на ултралекия и високопроизводителен преносим компютър Acer Swift 3, направено по данни на laptopmedia.com. Независимо дали ще го употребявате за работа, учене или просто за развлечение, безспорно ще бъдете очаровани от новия Swift 3.

Висока мощ в олекотен и грациозен дизайн

Най-новият модел Swift 3 на Acer ще ви достави същинско наслаждение при работа и развлечение с помощта на мощния графичен процесор NVIDIA GeForce MX250 и процесора Intel Core 10-о потомство.

MX250 обезпечава безпроблемна обработка на фотоси и видео с до 3,5 пъти по-висока продуктивност спрямо интегрираните видео карти. В допълнение графичният процесор демонстрира съществени преимущества във връзка с шума и способността за изстудяване и съгласно извършените проби, той обезпечава висококачествено видео в 99% от случаите заради обстоятелството, че подсигурява постигането на по-висока периодичност на фрагментите.

SSD дискът от своя страна обезпечава задоволително място за предпазване на аудио- и видеофайлове с огромни размери, а огромният размер на RAM паметта разрешава тяхното дейно възпроизвеждане.

Моделът е разполагаем с Core i3, Core i5 и Core i7 процесор, което разрешава да изберете вид съгласно вашите потребности и ценови диапазон. Машината работи съвсем тихо с помощта на съвършената система за изстудяване на процесора и даже при оптимално натоварване подсигурява комфорт и улеснение.
acer-swift-3-sf314-57_ksp-01_1440.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР