Моделът на управление Портних“ се слави с липса на прозрачност.

...
Моделът на управление Портних“ се слави с липса на прозрачност.
Коментари Харесай

Благомир Коцев: Моделът на управление „Портних“ във Варна се слави с липса на прозрачност

Моделът на ръководство „ Портних “ се слави с липса на бистрота. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ Благомир Коцев, който е претендент за кмет на Варна , повдигнат и подсилен от ПП-ДБ.

„ Бих могъл да кажа, че става дума за дългогодишно ръководство на задкулисието. През последните 10 години Варна не е градът, който варненци са привикнали да имат - като чувство, като самочувствие “, изясни той.

Живущите във варненския квартал „ Възраждане “ се опасяват да отидат до магазина

Моделът, който той и партията, която го е издигнала за кмет, оферират, е за връщане на достолепието на варненци. Според Благомир Коцев хората във Варна не се свързват с ръководството на града, тъй като в локалния парламент се пазят тесни партийни ползи.

„ Варна е известна с това, че предишното е била свързвана с разнообразни групировки, които са управлявали общинския съвет и общината. За страдание в днешно време също е по този начин. Мога даже да кажа, че този проблем се е задълбочил. Хората се майтапят, че командният център на общината е изнесен в един хотел в центъра на града “, изясни той.

Пунктът е пред катедралата в града и ще работи от 9 до 14 ч.

Благомир Коцев е безапелационен, че тяхното предложение е „ да върнат Варна на варненци “, т.е. да се ръководи транспарантно, да не се разрешава на избрани стопански кръгове да въздействат при взимането на решения, а хората да имат действителен надзор върху всички планове.  

„ Аз съм в политиката от към две години. Във Варна съм прочут като регионален шеф, назначен от кабинета „ Петков “. Завърших бакалавърската си степен във Вашингтон – там учих бизнес администрация, която беше ориентирана към финансите. След това се върнах в България и работих в фамилната ни корабна компания “, това описа той да себе си.

Район край Зеленчуковата борса от време на време потъва в отпадъци и се носи „ ужасна воня “

След като работил една година в фамилната компания Благомир Коцев отпътува за Лондон, където прави магистратура, която е обвързвана с корабоплаването. Отново се завръща в родния си град Варна, където се осъществя сполучливо в бизнеса, час от който е и комплекс „ Хоризонт “.

„ Има доста опорки от страна на локалните депутати от ГЕРБ против мен. Първо те излязоха с изказванието (родителите ми са закупили комплекса на безценица- б.р.). Историята обаче е доста елементарна и елементарно проверима. Не ние сме приватизирали този комплекс, а други хора. Моето семейство го закупи през 2000 година на пазарни цени от тогавашния притежател “, изясни претендентът за кмет на Варна от ПП-ДБ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР