Моделът Кристин Илиева се завърна в България след 33-дневен престой

...
Моделът Кристин Илиева се завърна в България след 33-дневен престой
Коментари Харесай

Потрошената от Дивна моделка с паникатаки и кошмари

Моделът Кристин Илиева се завърна в България след 33-дневен престой в Университетска болница “Йедитепе” в Истанбул. Н а 13 май 20-годишната хубавица бе посрещната на летището от своето семейство, а дружно с тях и "168 часа " имаше опцията да я поздрави за връщането й вкъщи.
Кристин минава през същински призрачен сън след претърпяната автомобилна злополука през март, породена от певицата Дивна. Тя обаче не желае да намесва името й, само че признава, че след жестокия конфликт била грубо депресирана и постоянно си мислела, че в никакъв случай няма да се възвърне изцяло.



В Турция тя претърпява няколко интервенции, последната от които е на коляното и съумява да избегне ампутацията на краката. „ В момента имам частична парализа на крайници. Занапред всичко зависи от мен, тъй като коляното ми е подредено съвършено, единствено му би трябвало месец да зарасне”, изяснява моделката пред „ 168 часа”. Тя не крие, че е получила неприятно отношение в българската болница, където даже санитарката отказала да й помогне, по тази причина избрала да се лекува в Турция. Там незабавно почнали с интервенциите и в този момент Кристин се усеща по-добре. Все още пие обезболяващи и има жестоки кошмари, тъй като помни всичко от злополуката.

"Аз съм доста сензитивна и претърпявам всичко доста във вътрешността. Постоянно имам кошмари, паникатаки. Мисля, припомням си, скърбя... Истината е, че съм рухнала и от време на време се чудя по какъв начин не преставам да се държа.
Гледам се в огледалото и не мога да си позная лицето, толкоз е измъчено, а аз не съм такава. Благодарна съм, че въпреки всичко не бе по-тежко, тъй като можеше да съм с два счупени крайници и нямаше да го преживея. Определено животът ми се промени тотално. Оцених доста хора и неща. Поставих си нови цели. Няма го този човек, който бе преди в мен - в положителния смисъл ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР