Моделът Калоян Митов втрещи със сексуалните си желания. Иначе скромният

...
Моделът Калоян Митов втрещи със сексуалните си желания. Иначе скромният
Коментари Харесай

Девственият Калоян от „Игри на волята“ се точи за тройка с Ива и Мудева

Моделът Калоян Митов втрещи със половите си стремежи. Иначе скромният някогашен плувец съобщи, че би направил тройка с Ива и Мудева от участниците в този сезон на „ Игри на волята “. Това показа той в подкаст незабавно след отпадането му от предаването.

 

Изненадата идва от коренната смяна в мисленето на Калоян. Той влезе с визитката, че няма никакъв опит с дамите макар съвършения му външен тип. В самото предаване той шокира и съотборниците си преди месеци с откровението, че в никакъв случай в живота си не е правил секс с жена. Тогава той провокира удивление у участниците и доста мераклийки от почитателите на предаването на открито.

 

Нищо от скромността му обаче не проличава към днешна дата. Освен мераците за тройка, той сподели забележително самоувствие и се дефинира за най-секси мъжа в предаването. От дамите той избра Ива, към която явно изпитва съществени благосклонности. Моделът изрично съобщи, че не е имал мокри сънища с никого от участниците.

 

Калоян отпадна след борба на арената против олимпийския първенец Красимир Дунев. Той остава един от най-колоритните участници и ще бъде запомнен точно с откровенията, че на 22 години е двествен, с обединението си с Крум и уменията за редене на пъзел.

 

Източник: gong.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР