Моделът има две двойни камери и семпъл, изчистен външен видZenfone

...
Моделът има две двойни камери и семпъл, изчистен външен видZenfone
Коментари Харесай

MWC 2018: Zenfone 5 Lite – за автопортрети и пейзажи

Моделът има две двойни камери и обикновен, изчистен външен тип

Zenfone 5 Lite има 20-мегапикселова двойна предна камера, която дава обещание висококачествени автопортрети

За да бъдат фотосите приятни и занимателни, с цел да се случват бързо и леко, от Asus са поработили старателно върху подобрението на камерите в своите модели. В резултат на това се е появил нов телефон, който като че ли е умислен за обилни автопортрети и просторни пейзажни фотоси.

Zenfone 5 Lite има 20-мегапикселова двойна предна камера, която дава обещание висококачествени автопортрети с явен рисунък и наситени цветове. Вградената мълния, несъмнено, оказва помощ за това, а с цел да се види човек добре преди и след щракването – екранът е с диагонал цели 6 инча. Заобиколен е с тънки рамки – наклонност, която бе видна измежду множеството нови смарт телефони, дебютиращи на Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC 2018).

Задната камера на Zenfone 5 Lite също е двойна, само че тук има разлика сред двете “очи ”

Задната камера също е двойна, само че тук има разлика сред двете “очи ”. Вторичната, поддържаща камера е широкоъгълна. Ъгълът на визията й е 120 градуса. Това разрешава да се “натика ” повече пространство в фрагмента и да се вършат прелестни пейзажни фотоси – или пък да се поберат повече другари в фрагмента!

Zenfone 5 Lite е един от общо трима братя във семейството нови телефони на Asus – Zenfone, където моделът Zenfone 5 бе рекламиран като устройство с изкуствен интелект, а Zenfone 5Z е неговият по-голям приятел с малко по-добри вътрешни характерности.

Zenfone 5 се отличава с покритие, което не събира пръстови отпечатъци

Под изкуствен интелект тук следва да се схваща способността на камерата да реши какъв автоматизиран режим на снимане да приложи – “пейзаж ”, “лице ”, “храна ” и така нататък

В съпоставяне със Zenfone 5, моделът Lite има много по-различен външен дизайн – обикновен, изчистен и – за благополучие – с покритие, което не събира пръстови отпечатъци, а това е уязвимост на доста от новопредставените модели в Барселона.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР