Мобилният оператор А1 разиграва т. нар. си "специални клиенти", които

...
Мобилният оператор А1 разиграва т. нар. си "специални клиенти", които
Коментари Харесай

А1 разиграва специални клиенти


Мобилният оператор А1 разиграва така наречен си "специални клиенти ", които се считат за лоялни. На това попадна наш кореспондент от Скандал. Цяла седмица той се пробва да си закупи нов телефон на погашение Самсунг S10+. В офисите на оператора съвсем на никое място ги няма новите модели.
Следва позвъняване в прът центъра, от където да му оказват помощ да си го закупи. Оказва се, че не става. Трябва да отиде в офис. Чака по опашките им, с цел да му обяснят и там, че не може, тъй като е "специален клиент ". В офис не можем да ви предложим същия пакет за възобновяване на контракта ", споделят чиновниците. Съответно не можем да ви продадем уред, допълват те.
Съветват още веднъж да се обади на *88 или да си го поръча през уеб страницата.
На уеб страницата обаче този абонаментен проект го няма с препоръчаните телефони. Положението става към този момент смешно и трагично. "Специалният " и предан клиент не може да си купи телефон от А1 по никакъв метод. Вероятно ще последва промяна на оператор и сезиране на Комисията за отбрана на потребителите и Асоциацията за отбрана на потребителите.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР