Мобилни екипи на ОДМВР- Шумен ще проведат срещи с жителите

...
Мобилни екипи на ОДМВР- Шумен ще проведат срещи с жителите
Коментари Харесай

Полицията в Шумен се среща с жителите на малките населени места в областта

Мобилни екипи на ОДМВР- Шумен ще проведат срещи с жителите на отдалечени и дребни обитаеми места на територията на област Шумен през месец януари. График за срещи на мобилни екипи с поданици на дребни и отдалечени обитаеми места и представители на локалната власт. 

На 4 януари екипите ще посетят селата Коньовец  и Велино. Срещите ще се проведат в кметствата. Началният час в село Коньовец е в 10:00 часа, а в село Велино в 11:00 часа.

На 11януари  ще бъдат на територията, обслужвана от РУ- Велики Преслав, с цел да се срещнат с жителите, кметовете и кметски наместници на селата Кълново и Янково. Първата среща стартира в 10:00 часа, а в село Янково в 11:00 часа.

С жителите на селата Жилино и Писарево  са планувани срещи на 18 януари. В 10:00 часа в кметството на Жилино е планувана първата  срещата с локалните поданици, а в 11:00 ще стартира срещата в село Писарево.

На 25 януари мобилните екипи  ще посетят селата Климент и  Наум. Началният час на срещата в село Климент в постройката на кметството е в 10:00, а в село Наум – в 11:00 часа.

В мобилните екипи са включени полицейски инспектори от престъпна полиция, икономическа полиция и охранителна полиция. Тяхна задача е да ревизират има ли нерешени проблеми от компетентността на полицията. По признатите сигнали, които не от компетентността на полицията ще се  подхващат дейности за известяван и търсене на решение на проблеми от институциите, от които зависи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР