Мобилна лаборатория за тестване на коронавирус на летище Брюксел ще

...
Мобилна лаборатория за тестване на коронавирус на летище Брюксел ще
Коментари Харесай

€135 за PCR тест на летището в Брюксел

Мобилна лаборатория за тестване на ковид на летище Брюксел ще предлага на пасажерите общоприети и експресни проби за COVID-19 на цени, вариращи от 67 до над 100 евро.

Лабораторията ще предложи два типа PCR проби, постоянен тест за 67 евро и бърз тест за 135 евро, се споделя в прессъобщение на летището. Резултатите от бързия тест ще бъдат подготвени в границите на три часа, до момента в който за общоприетия ще би трябвало да се чака към девет часа, съобщи организация БГНЕС.

Пътниците, идващи от дестинация, избрани от Белгия като високорискова или алена, ще се употребяват от таксата за обществено обезпечаване в размер на 46,81 евро, оповестява новинарският уебсайт “The Brussels Times”. Пътниците, връщащи се от алена зона, могат да бъдат тествани незабавно след идването си на летището в Брюксел. Заминаващите пасажери също ще могат да бъдат тествани, като резултатите от бързия тест ще са подготвени в границите на три часа, оповестяват от летището.

Мобилната лаборатория ще бъде налична за всички пасажери, връщащи се от алената зона, за заминаващи пасажери, искащи да се тестват, и за всеки, който е получил QR код за тестване след процедура за следене на контактите. В мобилната лаборатория ще имат право да се тестват единствено пасажерите без признаци на COVID-19. На пасажерите ще бъде дадена опция да резервират авансово онлайн слот за тестване, на линк, чието издание се чака, или да се записват за тест на място. Пътниците, които имат позитивен тест за вирус, ще бъдат помолени да изоставен летището и могат да получат отвод за качване на борда на самолета от съответната самолетна компания. От летището подчертаха, че мобилната лаборатория ще уведомява и способените здравни органи, даже в случаите, когато пациентът не е белгийски жител.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР