МОБИЛ, Алабама (AP) — По-голямата част от фокуса, водещ до

...
МОБИЛ, Алабама (AP) — По-голямата част от фокуса, водещ до
Коментари Харесай

НИКАКВИ възможности не оставят по-малък набор от перспективи за драфт на НФЛ в късния кръг

МОБИЛ, Алабама (AP) — По-голямата част от фокуса, водещ до драфта на НФЛ, ще бъде върху евентуалните франчайз куотърбекове и други гении от първия кръг, само че някои тимове от НФЛ може да открият по-слаб избор, когато става въпрос за по-късните кръгове.

Сега играчите с по-малко висок набор от планове към момента могат да се върнат и да съберат пари за име, изображение и сходство за още един сезон – главно обезпечена заплата – от време на време употребявайки спомагателната си година на Коронавирус. И това е огромна причина, заради която скромните 58 подкласници са декларирали за драфта, най-малкото от 2011 година (56).

Това беше явно за Джим Наги, когато изграждаше листата на Senior Bowl. Има доста гении на върха, изключително с тригодишни юноши, отговарящи на изискванията за мачове с всички звезди, като Senior Bowl в събота за първи път, само че по-малко мощни благоприятни условия надолу.

„ Беше в действителност неповторимо. Рундове от пети до седми на нашия ръб бяха заличени през месец декември, ” сподели Наги, някогашен скаут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР