Мнозинството германци са на мнение, че германският канцлер Ангела Меркел,

...
Мнозинството германци са на мнение, че германският канцлер Ангела Меркел,
Коментари Харесай

Близо 2/3 от германците: Здравословното състояние на Меркел е личен въпрос

Мнозинството германци са на мнение, че немският канцлер Ангела Меркел, която за един месец три пъти се разтрепери на публични прояви, не би трябвало да афишира обществено информация за здравословното си положение, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Според анкета, направена от института за изследвания Цивей (Civey), 59 % от интервюираните споделят, че здравето на Меркел е персонален въпрос.

Около 34 % показват, че като човек, който е определен на държавен пост, Меркел би трябвало да осведоми обществеността за здравословното си положение, а 7 % не могат да решат.

По-рано тази седмица Меркел съобщи, че е в положително здравословно положение след следващ припадък на трептене при посрещането на финландския министър председател Анти Рине пред канцлерството в Берлин.

Притесненията за здравето на Меркел започнаха в средата на юни след сходен припадък на трептене на срещата с украинския президент Володимир Зеленски в Берлин. Тогава тя сподели, че е била обезводнена, защото денят бе доста парещ.

Девет дни по-късно Меркел отново бе видяна да трепери до президента Франк-Валтер Щайнмайер на публично събитие.

Тогава тя означи, че треперенето се дължи на психическо превъзмогване на първия припадък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР