Мнозина вярват, че да, разбира се“ и не, благодаря“ са

...
Мнозина вярват, че да, разбира се“ и не, благодаря“ са
Коментари Харесай

Зодиите, които безпощадно се подиграват на приятелите си

Мнозина имат вяра, че „ да, несъмнено “ и „ не, благодаря “ са главните правила в едно другарство. Отношението, свободно от осъждение, е главен принцип на едно крепко приятелство. В края на краищата, по какъв начин бихте могли да отворите сърцето си и да изразите най-дълбоките си страхове и страсти, в случай че приятелите ви ви подлагат на критика остро?

И въпреки всичко има някои хора, които вършат тъкмо това, тъй че дано да забележим кои зодиакални знаци са склонни да се подиграват и в никакъв случай да не икономисват нищо даже на най-близките си другари.

Водолей

Водолеите може да не желаят да бъдат злобни, само че те държат на извънредно високи стандарти. Вероятно по тази причина се усещат длъжни да се съпоставят с другите хора или по-точно да омаловажават техните достижения, даже това да са техните най-близки другари. Тъй като нормално са брутално почтени, Водолеите не се сдържат и постоянно споделят напряко, че считат обещано решение на собствен другар за неправилно или неприятно. Те са склонни да му се подиграват за изборите в живота, без обаче преди този момент да са му дали положителни препоръки.

Дева

Повечето Деви имат самодоволно отношение и са склонни да подлагат на критика другите, смятайки се за по-мъдри и по-способни от тях. Думите на Девата могат да са доста жлъчни и обидни, само че странното е, че те не считат, че вършат нещо неправилно, като показват мнението си, нищо че нараняват възприятията на околните си другари. За разлика от Водолея обаче, Девата най-малко е склонна да дава съвет преди неправилната стъпка на собствен другар, с вярата да го разубеди. Ако той обаче не я послуша, тя след това ще бъде безмилостно сериозна.

Овен

Дори когато става дума за другари, на които държи, Овенът е раздразним и не има съвсем никаква приемливост и възприятие за такт. Следователно, в случай че му се обадите обзети от безпокойствие, когато се тревожите какво сте създали неправилно в една връзка или даже във връзка с кариерата си, той ще ви каже напряко всичко, което счита, че не е наред с живота ви, като ще вмъкне и леки насмешки. Той няма да изпита никаква благосклонност към вашите усеща, написа Tialoto.bg.

Козирог

Козирозите са много завистливи, когато видят, че приятелите им се оправят по-добре в живота от тях. Следователно в техните похвали би се усещала известна завист, защото те постоянно се стремят да бъдат по-добри от околните си и то във всичко. Бъдете деликатни, когато признавате минусите си пред човек от този земен знак, тъй като може да ви отвърне с подбив и даже със едва завоалирани обиди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР