Мнозина сме били любители на приказките и принцесите на Дисни

...
Мнозина сме били любители на приказките и принцесите на Дисни
Коментари Харесай

Не толкова известни, но доста секси кралски особи

Мнозина сме били фенове на приказките и принцесите на Дисни в детството си. И даже в случай че Чаровният принц и Спящата хубавица са единствено измислени герои, в действителния живот има някои доста очарователни и даже секси принцове и принцеси. Въпреки че множеството са към този момент заети, това не ни пречи да се любуваме отдалеко.

Защото не всичко се върти към Кейт Мидълтън от Англия, кралица Летисия от Испания, принцеса Шарлийн от Монако и кралица Рания от Йордания.

Нека забележим някои не чак толкоз известни, само че доста привлекателни кралски особи, които сортират от Stars Insider и които нямат нищо общо с английското кралско семейство.

Шейх Хамдан бин Мохамед Ал Мактум от Дубай
 Снимка 581513

Хамдан бин Мохамед Ал Мактум е престолонаследникът на Дубай. Този принц е освен хубав, само че и огромен романтик. Пише стихове под името Fazza, което на арабски значи " този, който оказва помощ ".

Мафалда Сесилия Сакскобурготска от България
 Снимка 581517

Княгиня Мафалда постоянно е била запалена по музиката, която е значима част от нейния живот. Тя има издадени няколко сингъла и сега преследва музикалната си кариера в Съединените щати.
 Мафалда Сакскобургготска, Марк Абуслейман и новианта за годежа на княгинята
Голямата вест на Мафалда Сакскобургготска

Царската внучка подхваща значима стъпка в живота си

Лоренцо Боргезе от Италия
 Снимка 581516

Красивият 50-годишен италиански принц и предприемач става известна телевизионна персона след присъединяване си в деветия сезон на " Ергенът " на ABC. Той взе участие в редица други излъчвания за запознанства, само че по този начин и не съумява да откри своята принцеса. Така че, дами, към момента има вяра...

Принцеса Амир Ал-Тауел от Саудитска Арабия
 Снимка 581518

Красавицата от Саудитска Арабия, приключила университета в Ню Хейвън, се омъжва за принц Ал-Уалид бин Талал през 2008 година, само че се развежда с него през 2013 година Тя се омъжва наново за милиардера Халифа бин Бути Ал Мухайри в Париж през 2018 година

Карл Филип от Швеция
 Снимка 581514

Красивият шведски принц е единственият наследник на крал Карл XVI Густав и кралица Силвия от Швеция. Той и брачната половинка му принцеса София неотдавна издадоха справочник за родители.
 Ханс Адам Втори, Анри Люксембургски, Алберт Втори и кои са най-богати кралски особи в Европа
Кралските особи по-богати и от Елизабет Втора

Английската кралица даже не влиза в топ 3

Шарлот Казираги от Монако
 Снимка 385272

Шарлот Казираги е единствената щерка на принцеса Каролин от Монако и Стефано Казираги, които починаха при случай в съревнование с моторна лодка в морето през 1990 година Шарлот е омъжена за френския кино продуцент Димитри Расам от 2019 година

Принцеса Татяна от Гърция и Дания
 Снимка 581521

Принцеса Татяна има съветски корени, само че е родена във Венецуела и е израснала в Швейцария. Тя е член на бившето гръцко кралско семейство и датското кралско семейство като брачна половинка на принц Николаос, наследник на Константин II, който ръководи като крал на Гърция до премахването на монархията през 1973 година

Джетсун Пема от Бутан
 Снимка 581523

Джетсун Пема е кралицата на Бутан и е единствено на 32 години. Джетсун, която преди този момент е елементарна гражданка, се среща с тогавашния принц Джигме Кесар Намгиел Вангчук, когато е единствено на седем години. Говори се, че тя го дръпнала за ръката и споделила: " Бих желала да се омъжа за теб ". Мечтата й се сбъдва четиринадесет години по-късно.

Принц Николай от Дания
 Снимка 581515

Въпреки че е внук на кралица Маргрете, принц Николай самичък извоюва славата си, като построява кариера на модел. Младата кралска персона постоянно може да бъде забелязан на стилните сцени, дефилирайки за най-големите имена в стилната промишленост, в това число марки като Burberry и Dior.

Елизабет декор Турн унд Таксис от Германия
 Снимка 581524

Германската принцеса Елизабет декор Турн унд Таксис е публицист и редактор за Vogue. Семейството е известно като най-ексцентричното кралско семейство и има най-големите частни парцели в Европа.
 Принц Венцеслав от Лихтенщайн - плейбой принцът, за който никой не приказва
Плейбой принцът, за който никой не приказва

Кой е принц Венцеслав от Лихтенщайн

Клер Ладемахер от Люксембург
 Снимка 581525

Преди да стане принцеса, Клер работи в издателство Condé Nast в Ню Йорк и Мюнхен, а по-късно като началник на планове в IMG World в Берлин. Тя се омъжва за принц Феликс от Люксембург през 2013 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР