Мнозина си мислят, че за една 40-годишна дама най-подходящият партньор

...
Мнозина си мислят, че за една 40-годишна дама най-подходящият партньор
Коментари Харесай

6 причини защо 40-годишните жени задължително да правят секс с по-млад мъж

Мнозина си мислят, че за една 40-годишна дама най-подходящият сътрудник би бил най-малко с пет-шест години по-възрастен. Но съгласно изследване, извършено измежду 3500 необвързани, 34% от дамите на възраст сред 40 и 69 години се срещат с по-млади мъже. И това е едно доста умно решение, написа woman.bg.

Има повече свободни мъже

В платформите за запознанства мъжете на възраст сред 35 и 45 години нормално към този момент са женени или имат сериозна връзка. За сметка на това, тези сред 27 и 33 печелят шампионата с най-вече регистрации!

По-интересни са

Да си го кажем напряко – възрастните мъже постоянно са скучни и приказват единствено за работа. За разлика от тях, по-младото потомство има по-разностранни ползи като правата на животните, околната среда и модата.

По-здрави са

Сигурни сме, че всички необвързани дами към 40 поставят доста старания за външния си тип – йога, пилатес, козметика и така нататък Трудно обаче можем да кажем същото за господата на тази възраст. Повечето от тях към този момент са се примирили, че са „ остарели “, отпуснали са се и не се интересуват изключително по какъв начин наподобяват, стига да изкарват положителни пари.

Имат по-високо либидо

Всички мъже обичат секса, само че не всички могат да се похвалят, че го могат. По-младите мъже са почнали половия си живот рано, което значи, че техните умения и стремежи постоянно са сносно развити. Още един бонус е, че са склонни на опити и са по-издръжливи.

Имат по-малко прочувствен багаж

По-младите момчета имат по-малко персонални проблеми спрямо по-възрастните мъже. Те няма да избягат, когато споделяте с тях значима за вас житейска обстановка. Всъщност, те постоянно употребяват тези моменти, с цел да обсъдят личните си проблеми и да изискат съвет.

Те са 100% във връзката

Когато питате по-младите мъже за какво излизат с по-възрастни дами, те споделят, че сексът нормално е приказен, знаят какво желаят от живота, забавни са и са склонни да опитват с живота.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР