Мнозина се поддават на изкушението да изневерят на половинката си.

...
Мнозина се поддават на изкушението да изневерят на половинката си.
Коментари Харесай

Пет причини жената да изневери на мъжа си

Мнозина се поддават на изкушението да изневерят на половинката си. Преди се е считало, че по-големите кръшкачи са мъжете, само че през днешния ден можем да кажем, че силите са изравнени. Какво обаче предизвика една жена да пренебрегне фамилията си и да изневери на своята половинка? Никога не е отговорна единствено едната страна, а в случай че желаете да вникнете по-дълбоко в женската логика на психиката, ви представяме 5 вероятни аргументи, заради които една жена може да кривне от правия път:

Липсва връзка
Едно от най-честите оправдания на дамите за това, че са потърсили искрата на друго място е, че мъжът до тях ги приема за даденост. Спира да им обръща нужното внимание, всекидневието им е непрекъснато повтарящо се, обвързвано единствено с битовизми и прозаични тематики. Комуникацията липсва, както и дейностите, които сте правили първоначално. Всичко това бива сменено от един отегчителен обаян кръг, от който дамата е изкушена да излезе.

Живеете редом, а не дружно
В началото сте се държали ръка за ръка и сте живеели животът си като едно цяло, само че с времето последователно стартирате да се отдалечавате, да губите ползите си и всеки от вас избира да излезе с приятелите си, когато има свободно време, вместо да вършиме нещо дружно. Когато двама души изцяло отделят ползите и дейностите си един от различен, е допустимо най-малко единият да се опита да потърси различен човек, с който да споделят идентични ползи. И по този начин незабелязано може да се окаже, че сте изневерили.

Страстта към този момент е единствено идеал
Разбира се, няма по какъв начин да поддържате този огън, който е при започване на всяка връзка, толкоз мощен с времето, защото стартирате да привиквате с този човек, любовта ви узрява и към този момент е на друго равнище. Но пристрастеността въпреки всичко е допустимо да бъда поддържана жива, това зависи единствено от вашите старания и предпочитание.
Ако не предоставяте на жена си тази искра, тя ще пожелае да я потърси на друго място, даже всичко останало в фамилията ви да е наред.

Реалността взема своя превес
Възможно е дамата да види действителния ви образ едвам след дълго време, когато смъкна розовите очила. Тогава всички подправени илюзии, които си е създавала за вас, са разрушени. Когато е разочарована от вас, дамата нормално се пробва да потърси някой по-добър заместител.

За поддържане на самочувствие
Някои дами желаят да се уверят, че към момента са мечтани и “си ги бива”. Затова от време на време флиртуват с други хора, които подхранват егото им и покачват самочувствието им. Тук опрощение нямаме, написа actualno.com
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР